Ambachtelijk vakmanschap

Ambachtelijk vakmanschap

Klomp Daktechniek, specialist in leiwerk en monumentale dakrestauraties
In opdracht van diverse gemeenten en woningcorporaties verzorgt Klomp integraal dakbeheer, ook als het gaat om koper-, lood-, zink- en leiwerk in monumentale renovaties en restauraties. Zoals zinken goten, loden bedekkingen, koperen ornamenten, leien daken en bekleding met losanges.

Klomp is gespecialiseerd in renovaties en restauraties van monumentaal vastgoed. Van onderzoek, advies en ontwerp, tot LEAN planning, montage en innovatieve onderhoudsformules. Desgewenst als bouwteampartner en in samenwerking met Monumentenzorg.

Naast een professionele en eigentijdse organisatie vraagt dat om vakmensen pur sang; leidekkers, koperslagers, zinkwerkers, loodgieters en dakdekkers. Zeldzame ambachtslieden die nog steeds rondlopen bij Klomp Daktechniek. In onze eigen zetterij –uitgerust met zetbanken, walsbanken, kraalbanken en slagscharen– en natuurlijk op ‘de steiger’. Stuk voor stuk creatief, met een oog voor esthetische schoonheid en een voorliefde voor het integreren van ambachtelijke materialen in bestaande architectuur. Hierbij in acht nemend de optimale kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid die we bij Klomp nastreven.

Klomp Daktechniek, da’s puur vakmanschap!

Meer informatie?

Meer weten over het ambachtelijk vakmanschap van Klomp Daktechniek?