Bedrijven & Kantoren

Klomp voor ondernemers: productiviteit omhoog, (energie)kosten omlaag!

Klomp helpt ondernemers zoals u om flink wat kosten te besparen op technische installaties. Natuurlijk door het verbruik van gas, water en licht te reduceren, maar ook door de productiviteit van uw personeel te verhogen. Bijvoorbeeld door de luchtkwaliteit en de verlichting op de werkvloer te verbeteren, door slimme oplossingen op het gebied van communicatie en veiligheid, door uw wagenpark te verduurzamen, door periodiek onderhoud op basis van ‘total cost of ownership’ en natuurlijk door energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen en elektrisch rijden.

Van elektrotechniek en beveiligingstechniek tot klimaatbeheersing, riolering, dakwerk en sainitair. Klomp ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt technische installaties voor honderden bedrijven en professionele organisaties. Denk hierbij aan kantoren, klaslokalen, fabrieken en zorginstellingen. Met bijna 100 gekwalificeerde vakmensen biedt Klomp voldoende flexibiliteit om ook op grote projecten professionele te opereren, maar levert nog steeds de kwaliteit die je van een familiebedrijf mag verwachten. Deze kwaliteit wordt tevens gewaarborgd door verregaande certificering en kwaliteitscontrole. 

Wilt u besparen op onderhoudskosten en energieverbruik van uw vastgoed en wagenpark? Wilt u de veiligheid en het comfort binnen uw bedrijf verhogen? Wilt u de productiviteit van uw medewerkers en organisatie verhogen? Klomp: uw duurzame installatie-partner.