Beheer & Onderhoud

Beheer & Onderhoud

Het beheer en onderhoud van vastgoed is bij Klomp in vertrouwde handen. Met decennia ervaring en opdrachtgevers als woningcorporaties, overheden en bedrijven (maar ook particulieren) biedt Klomp de zekerheid van kwaliteit en continuïteit. Klomp biedt 24-uurs service op het gebied van klachtenonderhoud aan loodgieterswerk, elektra, centrale verwarming en verwarmings-/koelsystemen (inclusief zonnepanelen, zonneboilers, airconditioning, beveiligings- en toegangssystemen en warmte/kracht-koppelingen).

Alles onder controle met Klomp

Naast 24/7-service is Klomp dé partner van vastgoedbezitters als het gaat om preventief onderhoud, al dan niet verplichte keuringen, inspecties van installaties en compleet technisch beheer van utiliteitsgebouwen of woningcomplexen.
 

Beheer en Onderhoud: de zekerheid van Klomp

Sinds 1961 proberen wij de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Doordacht duurzame oplossingen op basis van maatwerk staan daarvoor garant. Beheer en onderhoud door Klomp is altijd mede gericht op energiebesparing en het kiezen van de meest duurzame, effectieve methodieken. Op verzoek verschaffen wij u graag referenties op het gebied van beheer en onderhoud door onze gespecialiseerde teams.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Beheer & Onderhoud of andere diensten/producten van Klomp?