Beheer & onderhoudOntzorgd

Het beheer en onderhoud bij Klomp in vertrouwde handen.

Beheer en Onderhoud

Dankzij onze digitalisering komen we nooit te vroeg en nooit te laat.

Met gericht beheer en onderhoud blijven onze gebouwgebonden installaties onverminderd hun werk doen en zorgen zij voor comfortabele woon- en werkomgevingen. Dankzij onze slimme meetapparatuur kunnen wij op afstand monitoren en direct sturen op afwijkingen in de conditie en energieprestaties. Deze monitoring op afstand:

  • bespaart tijd en hiermee geld 
  • voorkomt wachttijden 
  • is levensduur verlengend  
  • helpt bij het inplannen van preventief (voorspelbaar) onderhoud

 

Preventief onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen. Preventief onderhoud zorgt voor een verlaging van het aantal storingen en noodreparaties en draagt bij aan het comfort van de gebruikers.

Technisch beheer

Met gebouwbeheer op afstand realiseren wij voorspelbare, gezonde en comfortabele woon- en werkomgevingen waarin alle systemen naadloos met elkaar samenwerken.

Dakonderhoud

Of het nu restauratief leiwerk op een monumentaal pand betreft of prestatiegericht dakonderhoud voor omvangrijke vastgoedportefeuilles, Klomp zorgt voor een waterdichte oplossing. 

Keuringen & inspecties

Met periodieke keuringen en inspecties worden -toekomstige- problemen tijdig getackeld en bent u zeker van een onverminderd comfortabele woon- en/of werkomgeving.

Preventief onderhoud

Innovatie en automatisering staan aan de wieg van voorspelbaar onderhoud. En Klomp staat vooraan in de ontwikkeling.

Voorkomen is beter dan genezen

Preventief onderhoud aan vastgoed zorgt voor een verlaging van het aantal storingen en noodreparaties en draagt bij aan het comfort van de gebruikers van het vastgoed. Het zorgt dus voor minder gedoe. Preventief onderhoud zorgt bovendien voor een optimale conditie van installaties en daken en hiermee voor een langere levensduur.

Onze servicedienst staat altijd voor u klaar

Klomp beschikt over slimme meetapparatuur waarmee wij de werking van uw installaties op afstand kunnen monitoren. Waar nodig sturen we zelfs op afstand bij. Constateren we tijdens de monitoring iets wat we niet op afstand kunnen bijsturen? Dan staat onze servicedienst dezelfde dag nog op de stoep om preventief onderhoud te verrichten. Zo voorkomen we storingen en ongemakken.  

Wees problemen voor, kies voor een onderhoudscontract bij Klomp.

Beheer & Onderhoud

Met ons digitale systeem zorgen we voor 24/7 monitoring.

Dankzij monitoring op afstand kunnen we  snel actie ondernemen, ofwel op afstand ofwel op locatie. Onze serviceteams zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar én operationeel. Naast preventief en reactief onderhoud zijn we er ook als het gaat om verplichte keuringen, inspecties van installaties en het complete technisch beheer van utiliteitsgebouwen of woningcomplexen. Klomp: focus op energiebesparing en duurzame, effectieve methodieken. 

Technisch beheer

Klomp bewandelt bij voorkeur de digitale snelweg. Prestatiegericht onderhoud op basis van MJOP’s en TCO-berekeningen is binnen handbereik.

Technisch beheer zit ons in het bloed. 

Beheer & Onderhoud

Gebouwbeheer

Met gebouwbeheer op afstand realiseren wij voorspelbare, gezonde en comfortabele woon- en werkomgevingen waarin alle systemen naadloos met elkaar samenwerken. Denk hierbij aan onder meer elektrische systemen, beveiligingssystemen en toegangscontrole. Tegelijk zorgen we voor effectief beheer en onderhoud aan deze systemen waarmee we zowel maximale continuïteit als zo laag mogelijke energielasten garanderen.

Installaties op afstand

Klomp bewandelt bij voorkeur de digitale snelweg. Dankzij digitalisering kunnen we namelijk écht stappen maken. We besturen de installaties van onze relaties op afstand, stellen bij waar nodig en besparen hiermee tijd en geld. Storingen worden zoveel mogelijk voorkomen en als ze tóch optreden -door o.a. menselijk handelen of onverwachte hevige weersomstandigheden- worden ze automatisch opgevolgd door ons eigen serviceteam.  

Beheer en Onderhoud

Met datagestuurd onderhoud realiseren we kostenefficiënt beheer en zorgen we voor een zo laag mogelijke TCO.

Dakonderhoud

Klomp zorgt voor een waterdichte oplossing. 

Onbetwiste allrounder

Als het over het dak gaat, is Klomp een onbetwiste allrounder. Of het nu restauratief leiwerk op een monumentaal pand betreft of prestatiegericht dakonderhoud voor omvangrijke vastgoedportefeuilles, Klomp zorgt voor een waterdichte oplossing.

Intergraal onderhoud

We werken al sinds 1961 aan integraal onderhoud aan de daken van gemeenten, woningcorporaties en VVE’s. Van acute hulp bij calamiteiten tot prestatiegericht onderhoud op basis van meerjarenonderhoudsplannen en total cost of ownershipberekeningen.

Monitoring

Met up-to-date kennis van dakbedekking en isolatiematerialen zijn we in staat gerichte adviezen uit te brengen in het beheer en onderhoud en de verduurzaming van daken.

Optimale veiligheid

Wat gedegen dakonderhoud van Klomp u oplevert?

Dakonderhoud | Klomp

Klomp bewandelt bij voorkeur de digitale snelweg. Prestatiegericht onderhoud op basis van MJOP’s en TCO-berekeningen is binnen handbereik.

Inspectie en keuringen

Soms verplicht. Altijd verstandig. Met periodieke keuringen en inspecties worden -toekomstige- problemen tijdig getackeld.

Klomp voert al sinds 1961 diverse inspecties en keuringen uit. Denk aan de Algemene Periodieke Keuring Woningen volgens NEN 1010 (elektra), NEN 1078 en GAVO (gas) en NEN 1087 (waterleiding). We controleren onder meer de toegepaste materialen, het aantal groepen en aansluitpunten per ruimte, de beveiligingen, de drukmeetpunten bij de gasmeter, ventilatie van ruimtes waarin zich een verbrandingstoestel bevindt en de afvoer van verbrandingsgassen. Voorkomen is beter dan genezen. Klomp is uw betrouwbare partner. 

We zijn er om je verder te helpen.

De afgelopen decennia verzorgde Klomp duizenden projecten voor honderden opdrachtgevers. Hieronder enkele recente en noemenswaardige referenties.

Klomp herstelt ambachtelijk de iconische dakruiter van ’t Hof Saenden voor Parteon

Wormerveer

Bejo krijgt een nieuw state-of-the-art onderkomen

Warmenhuizen

AVM Service zorgt voor nieuw leidingnetwerk van 83 woningen

Alphen aan den Rijn

Klomp herstelt de 15-eeuwse windvaan van de Schreierstoren | video

Amsterdam

Klomp draagt bij aan grootschalig onderhoud van 65 woningen van Wits

Hilversum

Vernieuwd ketelhuis voor VVE Parnassiaveld

Amsterdam

Een gouden combi van NOM- en gasvrij wonen

Lauwers, Alphen aan den Rijn

Klomp realiseert het grootste hellende groendak van Europa

De Ottenburg in Rijswijk