Beveiligingstechniek

Beveiligingstechniek

Toegangscontrole, inbraakbeveiliging, brandmeldinstallaties, cameratoezicht, intercomsystemen… Veiligheid binnen grote organisaties wordt steeds complexer en is altijd een issue. Klomp assisteert bedrijven en instanties bij het waterdicht, overzichtelijk, efficiënt en betaalbaar maken (en houden) van hun veiligheidsbeleid. Daarbij nemen we alle veiligheidsaspecten in samenhang onder de loep en ontwerpen een compleet beveiligingsplan voor uw organisatie, medewerkers en bezoekers. Van een situatie-opname en risicoanalyse naar een gedegen plan van aanpak.

Veiligheid bestaat niet uit elektronica alleen

Elektronische beveiligingssystemen, detecteren op afstand, signaleren onregelmatigheden en verzorgen toegang. Maar veiligheid bestaat ook uit andere elementen: organisatorische maatregelen en procedures, bouwkundige aspecten, alarmopvolging. Een beveiligingsadvies van Klomp integreert alle veiligheidscomponenten. 

Klomp beschikt over enkele decennia aan ervaring en een surplus aan knowhow als het gaat om het leveren, installeren en onderhouden van toegangscontrolesystemen, inbraakbeveiliging, brandmeldinstallaties, camerasystemen en intercoms.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over beveiligingstechniek of andere diensten/producten van Klomp?