Brandmeldinstallaties

Brandmeldinstallaties: tijdige detectie voorkomt erger

Brand tijdig detecteren voorkomt materiële schade en erger. Een betrouwbaar brandmeldinstallatie of brandmeldsysteem heeft als uitgangspunt een PvE (Programma van Eisen). 

Klomp adviseert over brandveiligheid en levert, installeert en onderhoudt conventionele brandmeldsystemen en analoog geadresseerde centrales die gekoppeld zijn aan netwerken. Tevens is Klomp een door NCP (Nationaal Centrum voor Preventie) erkend PvE-opsteller. Technisch Buro Klomp adviseert u over brandmeldingsinstallaties, levert brandmeldsystemen en onderhoudt deze.
 

Brandmeldinstallatie op het juiste veiligheidsniveau

Iedere omstandigheid is anders. Afhankelijk van het risicoprofiel van uw organisatie zijn andere eisen aan de brandmeldinstallatie van toepassing. Klomp adviseert u graag en deskundig en ontwerpt een brandmeldsysteem op maat voor uw omstandigheden. Naast het ontwerpen installeren wij zelf brandmeldinstallaties, plus eventueel noodzakelijke aanpassingen aan andere installaties (zoals elektriciteit en … ). Nadat de installatie is opgeleverd, in bedrijf is gesteld en eventueel is gecertificeerd, verzorgt Klomp ook het onderhoud aan de brandmeldinstallatie.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over brandbeveiliging of andere diensten/producten van Klomp?