Camerasystemen

Camerasystemen: een veilig gevoel én een preventieve functie

Bewaking door middel van camerasystemen is dubbel effectief: er gaat een preventieve werking van uit en het verhoogt de pakkans bij diefstal, overvallen of vandalisme in aanzienlijke mate. Bovendien geeft het een veilig gevoel; voor u en uw werknemers.

Klomp levert, plaatst en onderhoudt camerasystemen. Vaak in opdracht van winkels, hotels en tankstations, maar ook voor scholen, zorginstellingen, bedrijven en particulieren. Hierbij conformeren we ons aan wettelijke voorschriften, werken we volgens richtlijnen van verzekeringsmaatschappijen en beschikken we over de juiste certificeringen (zoals ….).
 

Camerabeveiliging is maatwerk

Hangt het systeem binnen of buiten? Is een live-verbinding wenselijk? Te volgen via smartphone of tablet? Registreert het systeem ook ’s nachts? Hoeveel dataopslag is nodig voor het gewenste doel? Dient u rekening te houden met de Wet Bescherming Persoonsgegevens? Welk budget is voorhanden? 

Afhankelijk van de antwoorden op die vragen adviseert Klomp de juiste oplossing. Hierbij opteren we uitsluitend bewezen topmerken, die maximale zekerheid bieden in termen van resultaat en continuïteit. Onze adviseurs komen graag bij u langs en stellen een maatwerk advies voor u samen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over camerabeveiliging of andere diensten/producten van Klomp?