Klomp Behaalt Opnieuw VCA **!

Klomp Behaalt Opnieuw VCA**-Certificaat

Klomp heeft opnieuw het VCA**-certificaat behaald, een erkenning van onze diepgewortelde toewijding aan veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Het certificaat gaat verder dan een symbolische prestatie; het belichaamt onze belofte aan klanten en partners om altijd de hoogste normen te handhaven. Richard Klaver, onze veiligheidsdeskundige, en Sandra Bruns, onze KAM-coördinator, delen inzichten in onze benadering, die verder gaat dan de standaardnormen. Dit nieuwsbericht nodigt u uit om meer te ontdekken over onze voortdurende inspanningen en hoe we samenwerken aan een veiligere en duurzamere toekomst. Lees het volledige verhaal op deze pagina. Samen maken we een verschil!

Viering van Toewijding: Onze Geweldige Jubilarissen bij Klomp!

Deze maand vieren we bij Klomp de jubilea van Wouter, Moniek, en Jordi, die belangrijke mijlpalen in hun Klomp-carrière bereiken. Lees verder om te ontdekken hoe hun opmerkelijke groei, bijdragen aan ons team, en waardering voor de Klomp-familiecultuur hen onderscheiden. Klomp is meer dan een werkplek; het is een plek waar we samen groeien, leren en successen vieren.

Afscheid Rinus Rietvelt na 23 jaar

Afscheid Rinus rietveld met pensioen

Na een carrière van 23 jaar bij Klomp, is het voor Rinus Rietveld tijd om te genieten van zijn welverdiende pensioen. Als collega kennen wij Rinus als een enorme doorzetter die altijd hard werkt, weinig klaagt en idolaat is van techniek en alles wat hierbij komt kijken. Maar bovenal als een lieve en behulpzame collega die tot zijn laatste werkdag heeft klaargestaan voor de jongere Calculators.

Update project Nationaal Holocaust Museum

Nationaal Holocaust Museum

Eervoller kan bijna niet. Klomp heeft in opdracht van het Nationaal Holocaust Museum bijgedragen aan de inmiddels afgeronde renovatie van de voormalige Hervormde Kweekschool en Hollandse Schouwburg van de Plantage Midddenlaan in Amsterdam. Een plek waar tijdens de Tweede Wereldoorlog honderden joodse kinderen door het verzet in veiligheid werden gebracht. Lees hier ook het artikel dat in vakblad Stedenbouw is gepubliceerd.

Dakhelden in actie tijdens verwoestende zomerstorm Poly

Storm Poly

Krachtige storm Poly veroorzaakte aanzienlijke schade in Nederland. Met windstoten tot 145 km/u werden talloze bomen omvergeblazen en woningen leden onder lekkages. Dakdekkers van Klomp Daktechniek zijn sindsdien onvermoeibaar aan het werk om schademeldingen af te handelen. Een voorbeeld van hun heldhaftige inzet is dakdekker Hans Katuk, die snel een noodreparatie uitvoerde op een getroffen locatie.

Interview | Edwin Klomp reageert op Economische agenda stadsdeelbestuur

Edwin Klomp - interview

Directeur Edwin Klomp deelt zijn visie in een exclusief interview: “Alle technische maakbedrijven vertrekken uit Noord, dat is een gemiste kans.” Ontdek zijn inzichten over de Economische agenda van het stadsdeelbestuur, zijn zorgen over jongeren en de oproep voor beter onderwijs. Lees hier volledige artikel. Samen bouwen we aan een betere toekomst voor Amsterdam-Noord!

Ymere omarmt een dag vol duurzaamheid

Ymere

In dit artikel lees je over de inspirerende duurzaamheidsdag die Klomp, Consolidated Nederland en Patina dakdenkers hebben georganiseerd voor Ymere. Ontdek de fascinerende wereld van daken, waar duurzame innovaties essentieel zijn voor een CO2-neutraal woningbezit.

Projectupdate: Dakproject op Defensielocatie Casco 1 bereikt nieuwe mijlpaal!

dakproject

Herinner je je ons fantastische dakproject op defensielocatie Casco 1 nog? Ontdek de laatste updates van deze spannende dakrenovatie! Met nieuwe foto’s van de vernieuwde lichtstraten en een voltooide dakbedekking, zijn we nu bezig met de laatste taken. Samen met het Rijksvastgoedbedrijf en andere partners zetten we ons in om dit project succesvol af te ronden. Lees verder voor alle details!

Adviesplan voor groei: Van der Plas Sprouts en Klomp bundelen krachten

Adviesplan Klomp

Ontdek hoe Van der Plas Sprouts, Europa’s grootste kiembedrijf, met behulp van Klomp en Electropartners hun productie naar nieuwe hoogten tilt. Lees verder om meer te weten te komen over de optimalisatie van de (regel)techniek en installaties en hoe dit invloed heeft op jouw favoriete oosterse gerechten en salades.