Klomp kijkt terug op een geslaagde banenmarkt | 24 juni ’22

banenmarkt

Op donderdag 24 juni jl. organiseerde het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP) een banenmarkt in de Amsterdamse Molenwijk. De focus van deze banenmarkt lag op techniek en banen in de energietransitie. Er was een rijke verzameling aan bedrijven uit Amsterdam Noord. Uiteraard was Klomp ook van de partij!

Rob ziet Abraham

Rob ziet Abraham!

HIEPERDEPIEP HOERA! Onze altijd vrolijke Rob is vandaag jarig en tikt de prachtige leeftijd 50 aan! Dit laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Collega’s hebben hem blij verrast met een mooi versierde werkplek van slingers en ballonnen. Rob heeft ons op zijn beurt verwend met maar liefst 4 super lekkere taart(en)! Kortom, het is feest!

Klomp wenst iedereen een Vrolijk Pasen!

Vrolijk Pasen

“Pasen is een mooi moment om te laten weten dat je blij bent met elkaar” – zo denken ook Edwin Klomp en Frans Klomp. Daarom een zoet gebaar naar alle medewerkers: een grote chocolade Paashaas!

Maak kennis met Rick!

Rick van Velzen (27) werkte tot voor kort in de ongediertebestrijding. In dit interview vertelt Rick over zijn banenswitch naar leerling monteur. In februari 2022 is hij bij Klomp gestart als leerling monteur. In het sollicitatiegesprek beschreef Rick de overstap van ongediertebestrijder naar monteur: ‘Ik ben nu iets dood aan het maken. En ik wil liever iets maken’. Hoe mooi is dat! Lees hier het interview.

Carlo ziet Abraham

Onze altijd goedlachse Carlo is vandaag 50 jaar geworden! Collega’s hebben hem blij verrast met een vrolijk versierde werkplek van ballonnen en slingers. En op zijn beurt heeft hij ons allemaal verwend met superlekkere taart(en)! Kortom, het is feest!

Ruben, 1 jaar in dienst

Wat vliegt de tijd toch snel voorbij en wat zijn we blij met Ruben in ons team! Reden voor een mooie bos bloemen, uitgereikt door Ilona Meiring (HR) namens Klomp.

Een ode aan onze dakdekkers!

ode aan dakdekkers

Het zal vast niemand zijn ontgaan dat wij in ons kikkerlandje te maken hebben gehad met drie zware stormen. Waarbij Storm Eunice -volgens het KNMI- tot de top 3 zwaarste stormen sinds 1970 hoort! Klomp Daktechniek heeft ten gevolge van deze stormen een enorme golf aan storingsmeldingen binnengekregen. Van grote daklekkages en weggewaaide dakpannen tot aan losgeraakte dakbedekking of compleet weggevaagde daken. De telefoon stond werkelijk roodgloeiend!