Hoera, 5 jaar in dienst!

in dienst

We vieren een bijzonder moment waarbij twee medewerkers, Guido van Oeveren en Levi Langedijk, in het zonnetje worden gezet voor hun vijfjarig jubileum als Tekenaar bij ons bedrijf. Klomp is trots op hun inzet en expertise, die hebben bijgedragen aan het succes van Klomp Technisch Buro.

Toolboxmeeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik

Toolboxmeeting

Gisterenmiddag kwamen alle dakdekkers van projecten, service & onderhoud en lei- en zinkwerken samen voor een toolbox meeting in ons bedrijfscafé. Tijdens deze bijeenkomst werden belangrijke onderwerpen besproken en werd er vooruitgekeken naar de komende periode, waarbij veiligheid hoog op de agenda stond.

Nieuwe gereedschapsrugzakken voor onze dakdekkers van Klomp Beheer en Onderhoud!

gereedschapsrugzakken

Bij Klomp Beheer en Onderhoud staat veiligheid altijd voorop en daarom zijn we enthousiast om ons gloednieuwe gereedschapsrugzakken te introduceren. Ons dakteam kan nu veilig en handsfree het dak op gaan, terwijl ze alle benodigde gereedschap binnen handbereik hebben. Benieuwd naar deze handige rugzakken? Lees er meer over in ons artikel!

Klomp kijkt terug op een geslaagde banenmarkt | 24 juni ’22

banenmarkt

Op donderdag 24 juni jl. organiseerde het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP) een banenmarkt in de Amsterdamse Molenwijk. De focus van deze banenmarkt lag op techniek en banen in de energietransitie. Er was een rijke verzameling aan bedrijven uit Amsterdam Noord. Uiteraard was Klomp ook van de partij!

Rob ziet Abraham

Rob ziet Abraham!

HIEPERDEPIEP HOERA! Onze altijd vrolijke Rob is vandaag jarig en tikt de prachtige leeftijd 50 aan! Dit laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Collega’s hebben hem blij verrast met een mooi versierde werkplek van slingers en ballonnen. Rob heeft ons op zijn beurt verwend met maar liefst 4 super lekkere taart(en)! Kortom, het is feest!

Klomp wenst iedereen een Vrolijk Pasen!

Vrolijk Pasen

“Pasen is een mooi moment om te laten weten dat je blij bent met elkaar” – zo denken ook Edwin Klomp en Frans Klomp. Daarom een zoet gebaar naar alle medewerkers: een grote chocolade Paashaas!

Maak kennis met Rick!

Rick van Velzen (27) werkte tot voor kort in de ongediertebestrijding. In dit interview vertelt Rick over zijn banenswitch naar leerling monteur. In februari 2022 is hij bij Klomp gestart als leerling monteur. In het sollicitatiegesprek beschreef Rick de overstap van ongediertebestrijder naar monteur: ‘Ik ben nu iets dood aan het maken. En ik wil liever iets maken’. Hoe mooi is dat! Lees hier het interview.

Carlo ziet Abraham

Onze altijd goedlachse Carlo is vandaag 50 jaar geworden! Collega’s hebben hem blij verrast met een vrolijk versierde werkplek van ballonnen en slingers. En op zijn beurt heeft hij ons allemaal verwend met superlekkere taart(en)! Kortom, het is feest!

Ruben, 1 jaar in dienst

Wat vliegt de tijd toch snel voorbij en wat zijn we blij met Ruben in ons team! Reden voor een mooie bos bloemen, uitgereikt door Ilona Meiring (HR) namens Klomp.