Projectleider Installatietechniek

Projectleider Installatietechniek | Klomp BV

Heb jij een passie voor de installatietechniek en werk je het liefst in een technisch bedrijf waar de lijnen zeer kort zijn en waar je met je team werkt aan (duurzame) technische uitdagingen? Dan is deze vacature echt wat voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een projectleider die onze uiteenlopende W-projecten kan managen. Vanaf de eerste aanvraag van de klant tot en met de oplevering en overdracht naar team Service & Onderhoud, valt het gehele proces van projectmanagement onder jouw hoede.

Projectleider Kleinschalig Werk

vacature projectleider kleinschalig werk

Jij voelt je helemaal thuis in een installatietechnische werkomgeving, maar dan wel eentje die jou keer op keer uitdaagt! En dan het liefst in een functie waarbij je vanaf de eerste aanvraag van de klant tot en met de oplevering verantwoordelijk bent. Je bent een geboren leider, iemand die iedereen meekrijgt door jouw overtuigingskracht en opzwepende enthousiasme. Met die dynamische kracht weet je mensen te inspireren om zo binnen de gestelde tijd, met de juiste kwaliteit en met een correcte financiële afwikkeling projecten op te leveren. Hebben we het hier over jou? Dan hoor je bij Klomp thuis en verwelkomen we je heel graag in ons professionele team.

Installatiemonteur W

vacature installatiemonteur

Wij bouwen geen luchtkastelen. Wat wij je bieden is werkelijk waar: een mooie afwisselende functie als installatiemonteur waarbij je van begin tot eind aan hele mooie projecten werkt!

Afhankelijk van je werkervaring en persoonlijke voorkeur word je ingedeeld in het team van renovatie- of nieuwbouwprojecten. Beginnen jouw handen al te jeuken om in de volle breedte jouw kennis en kunde binnen de installatietechniek te kunnen gaan inzetten?