Marketing Coördinator

Jij weet precies wat er nodig is om de zichtbaarheid (online en offline) van Green4energy te vergroten. Jij bent een marketing expert die verschillende kanalen weet te creëren te optimaliseren en te monitoren. Het bouwen aan een merk is helemaal jouw ding, daarbij weet je jezelf compleet in een merk in te leven. Als je vervolgens de mouwen mag opstropen om de diverse campagnes te begeleiden, dan is het feestje helemaal compleet!

Marketing Stagiair

Marketing Stagiair

Wil jij als marketing stagiair kennismaken met het vak bij een organisatie die zich volop inzet voor een duurzame samenleving? In een bedrijf dat zich dagelijks bezig houdt met onder meer spraakmakende zonnestroomprojecten? Green4Energy groeit hard en heeft veel ambitie in verduurzaming! Daar past een enthousiaste stagiair bij!

Corporate Recruiter

Corporate recruiter

Jij bent een hunter, een vinder én een verbinder die zich graag in de recruitementwereld waant. Daar ken jij namelijk alle wegen op je duim, van het recruitementproces tot aan employer branding. Met jouw aanstekelijke positieve vibe stel je direct mensen op hun gemak. Dat komt vanuit een natuurlijke interesse waarbij je bij kandidaten op zoek gaat naar wie ze zijn. Door scherpe vragen te stellen weet je binnen no-time het profiel van de kandidaat helder te krijgen en bepaal je of dit matcht bij Klomp. Jouw innovativiteit en doorzettingsvermogen zet je in om kandidaten te bewegen de overstap te maken naar Klomp. Is dit jouw profiel? Gun jezelf dan deze uitdagende functie!