Daktechniek

Klomp Daktechniek, van ambachtelijk vakmanschap tot innovatief dakbeheer

Of het nou gaat om restauratief leiwerk op een monumentaal pand, zonnepanelen op nieuwbouwwoningen of prestatiegericht dakonderhoud voor grootschalige vastgoedportefeuilles. Klomp is allround in daktechniek; op platte en hellende daken, voor zowel woningbouw als bedrijfsmatig vastgoed.

Met meer dan 55 jaar ervaring is Klomp een ervaren en betrouwbare dakpartner voor onder andere gemeenten, woningcorporaties, aannemers, VVE’s, zorginstellingen en scholen. Ook op het gebied van koper-, lood-, zink- en leiwerk, duurzame daken en dakveiligheidssystemen.

Klomp Daktechniek verzorgt integrale dakoplossingen; van onderzoek en advies naar ontwerp, calculatie en begroting tot voorbereiding, planning en uitvoering. Aanvullend bieden we innovatieve oplossingen voor dakonderhoud; voor de daken zelf, de veiligheidsvoorzieningen en bijbehorende technische installaties.

Als VEBIDAK-lid is Klomp BRL 4702 gecertificeerd. Samenwerken in bouwteams is voor ons dagelijkse kost en moderne methodieken zoals LEAN en BIM zijn niet meer weg te denken uit onze bedrijfsvoering. Daarnaast beschikken we over eigen leidekkers en zinkwerkers, inclusief eigen zetterij en zinkstraat. Zo onderscheidt Klomp zich met een mix van ambachtelijk vakmanschap en vooruitstrevende innovatiedrang. 

Klomp, doordacht duurzame daken.