Dakveiligheid

Klomp Daktechniek tilt uw dakveiligheid naar een hoger plan

Vastgoedeigenaren zijn verantwoordelijk voor de algehele veiligheid op, rond en onder het dak. Denk hierbij aan valbeveiliging voor schilders, onderhoudsmonteurs en glazenwassers. Maar ook het voorkomen van instorting of schade als gevolg van regen, sneeuw of storm. Klomp Daktechniek is expert in dakveiligheid. Van onderzoek, advies en ontwerp tot levering, realisatie en nazorg. Indien gewenst inclusief onderhoud, inspecties en keuringen.

Onze gecertificeerde deskundigen maken een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) van uw platte of hellende dak, stellen een dakveiligheidsplan op en adviseren u over eventueel te nemen maatregelen. Inclusief plattegronden, instructies voor betreders en procedures voor bijvoorbeeld evacuaties. Rekening houdend met bouwbesluit, ARBO-regels en andere (wettelijke) verplichtingen, verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden.

Klomp verzorgt de levering en professionele aanleg van permanente en tijdelijke (val)beveiligingsvoorzieningen op zowel nieuwe als bestaande daken. Denk hierbij aan gebiedsbegrenzers, dakrandbeveiliging, (kooi)ladders, bruggen, noodoverlopen, dakluiken, dakankerpunten, lijnsystemen, hekwerken en meer.

Onderhoud
Klomp biedt totaaloplossingen voor dakonderhoud. Door middel van structurele inspecties voorkomen we gevaarlijke situaties maar ook simpelweg lekkages. Naast periodieke checks voor veiligheidsvoorzieningen verzorgen we namelijk ook onderhoud aan platte en hellende dakconstructies, koper-, lood-, zink- en leiwerk, zonnepanelen en meer. Preventief, curatief en planmatig. Desgewenst op basis van PGO-contracten en MJOB’s.
 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor dakveiligheid? Neem dan contact op met Klomp Daktechniek!