Stage Werkplekbeer ICT

Stage werkplekbeer ICT

Heb je affiniteit met ICT? Ben je daarnaast een échte probleemoplosser, wil jij er toe doen voor je collega’s bij Klomp én weet jij je hoofd koel te houden? Dan is dit de stageplek voor jou! Wij bieden jou een toffe stage, met veel afwisseling, leuke vraagstukken en uiteraard goede begeleiding.

Installatiemonteur W

vacature installatiemonteur

Wat wij je bieden is een mooie afwisselende functie als installatiemonteur waarbij je van begin tot eind aan hele mooie projecten werkt!

Afhankelijk van je werkervaring en persoonlijke voorkeur word je ingedeeld in het team van renovatie- of nieuwbouwprojecten. Beginnen jouw handen al te jeuken om in de volle breedte jouw kennis en kunde binnen de installatietechniek te kunnen gaan inzetten? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Werkvoorbereider Nieuwbouwprojecten

Vacature Werkvoorbereider Nieuwbouwprojecten

Je overlegt met de klant, met leveranciers, de monteurs en de projectleider en krijgt zo van alles iets mee. Jouw grote uitdaging? Een project draaiende houden door slim te bestellen en te plannen. Heb jij zin om als Werkvoorbereider de projecten binnen Klomp samen met je collega’s tot een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Servicemonteur CV-installaties

Servicemonteur CV-installaties

Met je eigen bus, tablet, gereedschappen en PBM’s ga jij dagelijks op pad en loop je binnen bij de meest uiteenlopende klanten. Dit maakt jouw job afwisselend en je hebt veel vrijheid in je werk. Klinkt dit als jouw ideale baan? Lees dan snel verder!

Leidekker

vacature leidekker

Sterk in leiwerk, dat ben jij! Dakdekken gaat van een leien dakje, helemaal als je je op mooie projecten begeeft waar je met leistenen kunt werken. Want daar krijg jij een kick van. Bij Klomp kun je je hart ophalen met talrijke spraakmakende renovatie- en restauratieprojecten in leiwerk aan monumentale gebouwen. Ben jij een specialist in leiwerk, dan hoor je bij Klomp thuis en verwelkomen we jou graag in ons professionele team.

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Vacature Werkvoorbereider Elektrotechniek

Zitten er genoeg monteurs op een project? Is de loopafstand van de voorraad materialen naar de bouwlocatie kort genoeg? Wachten er nog facturen op betaling? Vragen die jij beantwoordt. Je overlegt met de klant, met leveranciers, de monteurs en de projectleider en krijgt zo van alles iets mee. Jouw grote uitdaging? Een project draaiende houden door slim te bestellen en te plannen. Heb jij zin om de elektrotechnische projecten van Green4energy samen met je collega’s tot een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Projectleider Elektrotechniek

Vacature Projectleider Elektrotechniek

Heb jij een passie voor duurzame technieken en werk je het liefst in een technisch bedrijf waar de lijnen zeer kort zijn en waar je met je team werkt aan (duurzame) technische uitdagingen? Dan is dit echt een job voor jou!

Elektromonteur

Jij krijgt energie van alles wat te maken heeft met zonnestroom- en elektrotechniek. Je bent een zelfstandig elektromonteur die samen met ons team wil bijdragen aan het verduurzamen van Nederland. Daarnaast zoek je afwisseling en wil je werken aan toffe projecten samen met leuke collega’s. Enthousiast? Solliciteer dan snel op deze functie en sluit je aan bij Green4energy!

Monteur Zonnepanelen

Vacature Werkvoorbereider Elektrotechniek

Werk jij het liefst in de buitenlucht en zoek je het daarbij graag hogerop? Word dan onze Monteur Zonnepanelen bij Green4energy! Bij Green4energy werk je aan diverse waanzinnige projecten en innovatie zit in ons bloed. Je komt terecht in een hecht team met betrokken specialisten die voor elkaar klaar staan. Én in jouw rol draag je ook nog eens bij aan het verduurzamen van Nederland. Klinkt dit als jouw ideale baan en ben je benieuwd naar meer? Lees dan snel verder!

Engineer PV

Vacature Werkvoorbereider Elektrotechniek

Jij wil graag bijdragen aan het verduurzamen van Nederland en je hebt een passie voor alles wat met zonnestroominstallaties te maken heeft. Dit doe jij het liefst vanuit jouw rol als Engineer bij een organisatie waar je samenwerkt met specialisten en collega’s die voor elkaar klaar staan. Klinkt dit als jouw ideale baan? Sluit je dan aan bij Green4energy!