Duurzaam ondernemen

Klomp, doordacht duurzaam.

Klomp biedt doordacht duurzame oplossingen op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek, klimaattechniek en beveiligingstechniek. Hiermee helpen we onze klanten om flink te besparen op voornamelijk energiekosten. Maar we verduurzamen natuurlijk niet alleen de bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers.

Verbeter de wereld, begin bij jezelf

Duurzaam ondernemen en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staan beide voor het zoeken naar evenwicht tussen financieel economische resultaten, sociale belangen en het milieu. Oftewel, de drie P’s; Profit, People, en Planet. Klomp streeft er naar alle drie de P's te optimaliseren, zonder de balans er tussen te verliezen.

Het nieuwe ondernemen behelst veel meer dan alleen maar winst maken. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor onze bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Om dit te bewerkstelligen is ons milieubeleid vastgelegd, getoetst en gecertificeerd conform de ISO 14001-norm. Dit komt in uiteenlopende zaken tot uiting, zoals het systematisch verder verduurzamen van ons wagenpark, ons energie-neutrale bedrijfspand en nog véél meer. Tevens steunen we uiteenlopende maatschappelijke projecten, zoals helpen bij het vergroten van technische opleidingsmogelijkheden en diverse sportieve (sponsor)evenementen. 

Wilt u meer weten over hoe wij invulling geven aan onze rol in de maatschappij? Kom eens langs; we vertellen u er graag meer over! Klomp; doordacht duurzaam.