Duurzame daken

Klomp, doordacht duurzame daken

Klomp Daktechniek is gespecialiseerd in het realiseren van duurzame daken. Denk hierbij aan witte daken, groendaken (sedumdak, daktuin), waterdaken of een dak met zonnepanelen of zonnecollectoren. Van onderzoek, advies en ontwerp tot levering, aanleg en onderhoud.

Duurzaam dak: meer dan energie besparen
Een duurzaam dak is in onze beleving meer dan een dak dat energie opwekt of bespaart. Een dak kan ook duurzaam zijn door een bijdrage aan het wooncomfort en de productiviteit op de werkvloer. Door bijvoorbeeld een betere isolatie, ventilatie, geluidsabsorptie of een betere toetreding van daglicht. Ook een dak met een langere levensduur is duurzaam. Voor uw portemonnee én voor het milieu. Op duurzame daken wordt efficiënt omgegaan met ruimte, zoals op dakterrassen en parkeerdaken. Zeker wanneer je deze inricht met een moestuin of oplaadstations voor uw elektrische wagenpark. Een duurzaam dak kan zelfs een positieve effect hebben op de luchtkwaliteit en het klimaat in de binnenstad. En duurzame daken worden zo efficiënt mogelijk onderhouden; daar kan flink worden bespaard op onderhoudskosten!

Optimale rendement uit klimaattechniek en elektrotechniek
Klomp beschikt over meer dan 55 jaar ervaring op het gebied van klimaattechniek, daktechniek en elektrotechniek. Bij de realisatie van uw duurzame dak combineren we innovatieve technieken op de meest efficiënte manier. Bijvoorbeeld door een goede samenwerking tussen zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompsystemen en warmte- en koudeopslag.

Onderhoud: alles onder één duurzaam dak
Daarnaast is Klomp specialist in totaalonderhoud van daken. Van de periodieke inspecties van het dakoppervlak tot het onderhoud van uw zonnepanelen, EV-laadpalen, windmolens en andere duurzame voorzieningen. Alles onder één duurzaam dak dus!

Het resultaat: een optimaal rendement uit uw duurzame investering. Financieel én sociaal-maatschappelijk. Benieuwd naar terugverdientijden? Klomp maakt het verdienmodel achter uw duurzame dak inzichtelijk en adviseert over de vele mogelijkheden. Bel 020-6304591 en maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de doordacht duurzame daken van Klomp? Neem dan contact met ons op!