Duurzame oplossingen

Klomp, doordacht duurzaam

Voor Klomp is duurzaamheid geen ideaal, maar dé doorslaggevende factor waarmee we ons onderscheiden. Juist in de installatietechniek leiden innovaties en nieuwe inzichten voortdurend tot belangrijke verbeteringen. Daarom investeert Klomp al decennia in duurzaamheid. Het zit in ons DNA en is volledig geïntegreerd in onze manier van werken. 

We bieden doordacht duurzame oplossingen op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek, klimaattechniek en beveiligingstechniek. Denk hierbij aan zonnepanelen, zonneboilers, windenergie, warmte- en koudeopslag, warmtepompsystemen, verlichting en EV-systemen (elektrisch rijden). Van advies en ontwerp tot implementatie, beheer, onderhoud en ontzorging bij aanvragen van vergunningen en subsidies.

Naast een schoner milieu resulteren onze duurzame inspanningen voor uw organisatie in een gezonder en comfortabeler binnenklimaat én enorme kostenbesparingen op korte en langere termijn. 

Klomp adviseert over:

  • + Totaaloplossingen op het gebied van energiebesparing
  • + Totaaloplossingen op het gebied van CO2-uitstootbeperking
  • + Duurzame, financiële en technische prestaties rond bedrijfsgebouwen, kantoorhuisvesting en woningcomplexen

Verbeter de wereld en begin bij je zelf

Wie duurzaamheid propageert moet natuurlijk zélf het goede voorbeeld geven. Dat doet Klomp onder andere met haar energieneutrale bedrijfspand in Amsterdam-Noord, dat voldoet aan het criterium ‘zeer duurzaam utiliteitsgebouw’ (agentschap NL). Het pand is 30% zuiniger dan gebouwen die volgens de huidige epc-eisen (0,69) worden gebouwd.