EnergieGreen4energy

Duurzame installaties staan aan de basis van besparen en opwekken van energie.

Gericht op innovatieve verduurzaming​

Green4energy is gespecialiseerd in duurzame energiesystemen. Van onderzoek en ontwerp tot realisatie, beheer en onderhoud – wij zijn uw samenwerkingspartner op het gebied van zonnestroominstallaties, laadinfrastructuur en energiemonitoring.

Greeny, onze digitale portal, biedt een totaaloplossing voor EPV en NOM monitoring. Daarnaast kunnen wij met Greeny de opbrengst van uw zonnestroominstallatie bewaken en het verbruik van uw laadplein registreren. Zo kunnen we uw energieprestaties inzichtelijk maken en optimaliseren. 

Als gecertificeerd elektrotechnisch installateur staat Green4energy voor de hoogste kwaliteitsstandaard bij advies, installatie en 24/7 energiemonitoring voor een gegarandeerde opbrengst en energiebesparing.

Zonnestroominstallaties

Zonnepanelen installeren we dagelijks op een veilige manier! Daken en velden voorzien wij van hoogwaardige zonnestroominstallaties.

Laadinfrastructuur

Laadinfrastructuur

Wij bieden integrale oplossingen voor uw laadinfrastructuur en leveren indien gewenst uw laadpalen inclusief backoffice of energiemonitoring.

Energiemonitoring

Greeny is ons merkonafhankelijke monitoringsplatform waarmee wij unieke mogelijkheden bieden voor installatiebewaking en beheer en onderhoud.

Elektrotechniek

Elektrotechniek

We zijn gespecialiseerd in middelgrote elektrotechnische projecten met een focus op verduurzaming.

Zonnepanelen

Daken en veldopstellingen op een veilige manier voorzien van hoogwaardige zonnestroom installaties.

Zonnestroom wordt met de dag belangrijker

De inzet van zonnestroom wordt met de dag belangrijker. Dat vraagt om oplossingen die verder gaan dan het plaatsen van panelen. Daarom ontwerpen wij passende oplossingen, ten behoeve van lichtgewicht dakconstructies, -systemen, solarcarports en veldopstellingen.

Slim met energie en de opwekking

Onder Smart Energy verstaan wij het koppelen van de zonnestroominstallatie, de elektrische voertuigen, het batterijsysteem en de gebouwaansluiting. De term Smart Energy spreekt eigenlijk voor zich: met deze dienst zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers slim met hun energie -de opwekking, het verbruik en de uitwisseling ervan om kunnen gaan.

Gehele ontzorging

Onze opdrachtgevers zijn verzekerd van “gehele ontzorging” dus inclusief haalbaarheidsonderzoek, het aanvragen van vergunningen, subsidies en indien gewenst financiering. Op voorhand maken we zowel de investering als de besparing inzichtelijk.

Wij maken het verschil, met slimme, duurzame oplossingen en toekomstbestendige oplossingen.

Green4energy

Elektrotechniek

Elektrotechnische projecten met een focus op verduurzaming.

Gespecialiseerd in middelgrote elektrotechnische projecten met een focus op verduurzaming.

Gespecialiseerd in middelgrote elektrotechnische
projecten

Green4energy is gespecialiseerd in middelgrote elektrotechnische projecten met een focus op verduurzaming. Zo realiseren we het elektrawerk voor nul-op-de-meter projecten en zorgen we voor elektrotechnische aanpassingen in projecten waar zonnepanelen en laadpalen worden toegepast.  

Perspectief op een lagere energierekening

We bieden perspectief op een lagere energierekening. We denken daar graag over mee. Bij voorkeur aan het begin van het ontwerpproces zodat maximale besparingen kunnen realiseren. Met Green4energy gebeurt duurzaam (ver)bouwen grondig en toekomstbestendig.

Certificeringen en professionle opdrachtgevers

Goed te weten: Green4energy werkt voor professionele opdrachtgevers, is aangesloten bij Techniek Nederland en Holland Solar, heeft alle benodigde certificeringen en beschikt over zegelrecht.

We zijn een gecertificeerd elektrotechnisch bedrijf

Onze certificeringen garanderen veiligheid, betrouwbaarheid en de beschikking over relevante kennis. Dat betekent dat Green4energy bewijst dat zij installatiewerk volgens de laatste vereisten realiseert. Kies voor een betrouwbare partij die kwaliteit levert én aantoont.

Smart Energy

We monitoren het energieverbruik en installaties zoals jouw warmtepomp en zonnepanelen.

E-mobility

Green4energy zorgt voor integrale oplossingen voor elektrische mobiliteit.

Integrale oplossingen

Duurzame mobiliteit gaat verder dan de inzet van een elektrische auto. Green4energy zorgt voor integrale oplossingen voor elektrische mobiliteit. We passen waar nodig elektrotechnische installaties aan en leveren en installeren de laadpaal.

Backoffice

De backoffice wordt volledig in samenspraak ingericht. Het spreekt voor zich dat wij ook de aanvragen van eventuele vergunningen en subsidies op ons nemen.

Monitoring

Onze innovatieve beheersystemen, Greeny, maakt het mogelijk installaties op afstand te monitoren en de werking te analyseren. Wanneer een installatie niet optimaal functioneert, wordt dat direct gesignaleerd en waar mogelijk op afstand ingegrepen.

Storingen verhelpen

Als fysiek ingrijpen nodig is, komen onze monteurs bij uw installatie langs om de storing te verhelpen. Het grootste deel van de storingen kunnen wij op afstand oplossen.

elektrisch laden

Nieuws

Tips, inspiratie en het laatste nieuws over de werkzaamheden van Green4energy.

The Green Village
sep, 10, 2021

Klomp kijkt uit naar samenwerking met The Green Village in Delft

Op 6 september jl. bezocht een kleine afvaardiging van Klomp The Green Village. Deze proeftuin op de campus van de TU Delft is een openluchtlaboratorium voor duurzame technologieën voor de woon- en leefomgeving. De proeftuin geldt als experiment voor de Omgevingswet. Dat betekent dat huidige regelging -m.u.v. die op het gebied van veiligheid- op The Green Village niet van toepassing is met versnelling van innovatie als resultaat.
Interview stagiair Gilmário
jul, 06, 2021

In gesprek met onze stagiair Gilmário

Innovatie betekent niet alleen het vernieuwen van diensten, maar ook het opleiden van stagiairs. Gilmário, student Technisch Engineering Mechatronica, vertelt in dit interview over zijn stage-ervaring bij Green4energy -onderdeel van Klomp. Ook geeft hij handige tips voor toekomstige stagiairs.
jun, 24, 2021

Green4energy op de ‘Vakbeurs Energie’

In het najaar, op 12, 13 en 14 oktober staat Green4energy op de ‘Vakbeurs Energie’ in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Deze vakbeurs staat geheel in het teken van energie & duurzaamheid.
mei, 27, 2021

Klomp behaalt opnieuw niveau 3 op de CO2-prestatieladder

Klomp heeft opnieuw niveau 3 op de CO2-prestatieladder van Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen behaald. Een prestatie die naar meer smaakt!

Klomp als moederbedrijf – doordacht duurzaam

Green4energy is een zelfstandig opererende werkmaatschappij van moederbedrijf Klomp. Dat betekent dat we totaaloplossingen bieden op het gebied van energie, daktechniek, installatietechniek en beheer en onderhoud. Van advies tot implementatie, onderhoud en beheer. Het resultaat: verhoging van comfort en gemak, bevordering van veiligheid en gezondheid en bovenal: besparing op kosten en energie. Klomp noemt zichzelf niet voor niets doordacht duurzaam.

Samengevat betekent dit dat opdrachtgevers bij Green4energy terecht kunnen voor installaties die energie besparen dan wel opwekken én voor alle installatietechnische oplossingen daaromheen. We hebben alle expertises in huis. 

Klomp BV - alle techniek onder 1 dak

Green4energy

Onze huidige vacatures

Uitgelichte projecten.

De afgelopen decennia verzorgde Klomp duizenden projecten voor honderden opdrachtgevers. Hieronder enkele recente en noemenswaardige referenties.

Een bijzonder NOM-project in Alkmaar

Alkmaar

Realisatie duurzame nieuwbouw kantoorgebouw en bedrijfsunits

Internetstraat, Amsterdam-Noord

332 PV-panelen op seniorenflat van Woonforte

Hof van Alfen, Alphen aan den Rijn

Green4energy realiseert 9 grondgebonden zonneparken

Vechtstromen, 9 locaties

Een gouden combi van NOM- en gasvrij wonen

Lauwers, Alphen aan den Rijn

199 eengezinswoningen energiezuiniger door PV-panelen

Akkerwinde, Alphen aan den Rijn

Monumentaal pand voorzien van duurzame klimaatoplossingen

Rosenstock-Huessy Huis, Haarlem

Green4energy helpt de Alliantie met woningverduurzaming

Molenwijk, Amsterdam-Noord

Contactformulier