EnergieGreen4Energy

Duurzame installaties staan aan de basis van besparen en opwekken van energie.

Doordacht duurzaam.

Goede, duurzame installaties staan aan de basis van besparen en opwekken van energie. Ons team legt er zijn ziel en zaligheid in. Wij zijn er -vaak als onderdeel van een bouwteam- van onderzoek tot advies, ontwerp en realisatie tot monitoring en onderhoud. En natuurlijk verzorgen we ook de aanvragen, vergunningen en subsidies. Dat zet de term totaalaanbieder in een duidelijk perspectief.

Green4Energy werkt -net als ons moederbedrijf Klomp- volgens de driestappenstrategie van de Trias Energetica. Wat dat betekent? Dat we inzake verduurzaming écht het verschil maken. Het beste advies, kwalitatieve installaties en 24/7 monitoring zorgen voor gegarandeerde prestaties.

Goed te weten: Green4Energy werkt voor professionele opdrachtgevers, is aangesloten bij Techniek Nederland en Holland Solar, heeft alle benodigde certificeringen en beschikt over zegelrecht.

Zonnepanelen

Zonnepanelen installeren we dagelijks en op een veilige manier! Onze kracht ligt in “grote daken en kleine veldopstellingen”.

E-Mobility

Green4Energy levert integrale oplossingen voor uw laad infrastructuur.  We leveren en installeren de laadpaal compleet met backoffice.

Greeny

Ons merkonafhankelijke monitoringsplatform, Greeny, biedt unieke mogelijkheden voor beheer en preventief en reactief onderhoud.

Elektrotechniek

We zijn gespecialiseerd in middelgrote elektrotechnische projecten met een focus op verduurzaming.

Zonnepanelen

Grote daken en kleine veldopstellingen op een veilige manier voorzien van hoogwaardige zonnestroom installaties. Dat is waar we goed in en trots op zijn.

Zonnestroom wordt met de dag belangrijker

De inzet van zonnestroom wordt met de dag belangrijker. Dat vraagt om oplossingen die verder gaan dan het plaatsen van panelen. Daarom ontwerpen wij passende oplossingen, ten behoeve van lichtgewicht dakconstructies, -systemen, solarcarports en veldopstellingen.

Slim met energie en de opwekking

Onder Smart Energy verstaan wij het koppelen van de zonnestroominstallatie, de elektrische voertuigen, het batterijsysteem en de gebouwaansluiting. De term Smart Energy spreekt eigenlijk voor zich: met deze dienst zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers slim met hun energie -de opwekking, het verbruik en de uitwisseling ervan om kunnen gaan.

Gehele ontzorging

Onze opdrachtgevers zijn verzekerd van “gehele ontzorging” dus inclusief haalbaarheidsonderzoek, het aanvragen van vergunningen, subsidies en indien gewenst financiering. Op voorhand maken we zowel de investering als de besparing inzichtelijk.

Wij maken het verschil, met slimme, duurzame oplossingen en toekomstbestendige oplossingen.

Green4Energy

Elektrotechniek

Elektrotechnische projecten met een focus op verduurzaming.

Gespecialiseerd in middelgrote elektrotechnische projecten met een focus op verduurzaming.

Gespecialiseerd in middelgrote elektrotechnische
projecten

Green4Energy is gespecialiseerd in middelgrote elektrotechnische projecten met een focus op verduurzaming. Zo realiseren we het elektrawerk voor nul-op-de-meter projecten en zorgen we voor elektrotechnische aanpassingen in projecten waar zonnepanelen en laadpalen worden toegepast.  

Perspectief op een lagere energierekening

We bieden perspectief op een lagere energierekening. We denken daar graag over mee. Bij voorkeur aan het begin van het ontwerpproces zodat maximale besparingen kunnen realiseren. Met Green4Energy gebeurt duurzaam (ver)bouwen grondig en toekomstbestendig.

Certificeringen en professionle opdrachtgevers

Goed te weten: Green4Energy werkt voor professionele opdrachtgevers, is aangesloten bij Techniek Nederland en Holland Solar, heeft alle benodigde certificeringen en beschikt over zegelrecht.

We zijn een gecertificeerd elektrotechnisch bedrijf met zegelrecht.

Onze certificeringen garanderen veiligheid, betrouwbaarheid en de beschikking over relevante kennis. Dat betekent dat Green4Energy bewijst dat zij installatiewerk volgens de laatste vereisten realiseert. Kies voor een betrouwbare partij die kwaliteit levert én aantoont.

Smart Energy

We monitoren het energieverbruik en installaties zoals jouw warmtepomp en zonnepanelen.

E-mobility

Green4Energy zorgt voor integrale oplossingen voor elektrische mobiliteit.

Integrale oplossingen

Duurzame mobiliteit gaat verder dan de inzet van een elektrische auto. Green4Energy zorgt voor integrale oplossingen voor elektrische mobiliteit. We passen waar nodig elektrotechnische installaties aan en leveren en installeren de laadpaal.

Backoffice

De backoffice wordt volledig in samenspraak ingericht. Het spreekt voor zich dat wij ook de aanvragen van eventuele vergunningen en subsidies op ons nemen.

Monitoring

Onze innovatieve beheersystemen, Greeny, maakt het mogelijk installaties op afstand te monitoren en de werking te analyseren. Wanneer een installatie niet optimaal functioneert, wordt dat direct gesignaleerd en waar mogelijk op afstand ingegrepen.

Storingen verhelpen

Als fysiek ingrijpen nodig is, komen we langs om de storing te verhelpen. Deze methode is de perfecte manier om NOM-prestaties te monitoren en EPV-vergoedingen te registreren

elektrisch laden

Nieuws

Tips, inspiratie en het laatste nieuws over de werkzaamheden van Green4Energy.

mei, 27, 2021

Klomp behaalt opnieuw niveau 3 op de CO2-prestatieladder

Klomp heeft opnieuw niveau 3 op de CO2-prestatieladder van Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen behaald. Een prestatie die naar meer smaakt!
dec, 11, 2020

‘Koplopers in Duurzaamheid’

Eind november is Green4Energy in de editie van het OG Wijzer magazine verschenen met als thema ‘Koplopers in Duurzaamheid’. Lees hier het interview met projectleider Paul Pouwels.
sep, 04, 2020

Green4Energy biedt BAM Wonen totaaloplossing voor monitoring 100 grondgebonden NOM-woningen

Onlangs heeft Green4Energy de opdracht ontvangen van BAM Wonen voor het leveren van de monitoringsinstallaties ten behoeve van 100 NOM-woningen. Op voormalig landgoed Wickevoort aan de rand van de Haarlemmermeer realiseert BAM Wonen in opdracht van SPF-beheer op dit moment in totaal 100 grondgebonden NOM-woningen.
aug, 25, 2020

Het verduurzamen van Waterschap Vechtstromen

In januari 2020 is het project Waterschap Vechtstromen van start gegaan. Waterschap Vechtstromen is in 23 gemeenten binnen de provincies Drenthe, Overijssel en Gelderland verantwoordelijk voor de waterhuishouding.

Klomp als moederbedrijf – doordacht duurzaam

Green4Energy is een zelfstandig opererende werkmaatschappij van moederbedrijf Klomp. Dat betekent dat we totaaloplossingen bieden op het gebied van energie, daktechniek, installatietechniek en beheer en onderhoud. Van advies tot implementatie, onderhoud en beheer. Het resultaat: verhoging van comfort en gemak, bevordering van veiligheid en gezondheid en bovenal: besparing op kosten en energie. Klomp noemt zichzelf niet voor niets doordacht duurzaam.

Samengevat betekent dit dat opdrachtgevers bij Green4Energy terecht kunnen voor installaties die energie besparen dan wel opwekken én voor alle installatietechnische oplossingen daaromheen. We hebben alle expertises in huis. 

Klomp BV - alle techniek onder 1 dak

Green4Energy

Onze huidige vacatures

Uitgelichte projecten.

De afgelopen decennia verzorgde Klomp duizenden projecten voor honderden opdrachtgevers. Hieronder enkele recente en noemenswaardige referenties.

Realisatie duurzame nieuwbouw kantoorgebouw en bedrijfsunits

Internetstraat, Amsterdam-Noord

332 PV-panelen op seniorenflat van Woonforte

Hof van Alfen, Alphen aan den Rijn

Green4Energy realiseert 9 grondgebonden zonneparken

Vechtstromen, 9 locaties

Een gouden combi van NOM- en gasvrij wonen

Lauwers, Alphen aan den Rijn

199 eengezinswoningen energiezuiniger door PV-panelen

Akkerwinde, Alphen aan den Rijn

Monumentaal pand voorzien van duurzame klimaatoplossingen

Rosenstock-Huessy Huis, Haarlem

Green4Energy helpt de Alliantie met woningverduurzaming

Molenwijk, Amsterdam-Noord

Zonnepanelen op wooncomplex van woningcorporatie Alliantie

Poëziestraat, Almere

Contactformulier