Onze energieoplossingen maken zakelijk verduurzamen pas echt leuk en interessant!

Wij helpen ondernemers, beheerders en ontwikkelaars met slimme energieoplossingen bestaande uit EV-laadstations, zonnestroom-installaties, energieopslag en energiemonitoring.

Klomp Energie

Energieoplossingen voor de zakelijke markt

Wij zijn gespecialiseerd in duurzame energieoplossingen. Van onderzoek en ontwerp tot realisatie, beheer en onderhoud – wij zijn uw partner op het gebied van Zonne-energie, Energieopslag, EV laadoplossingen en Energiemonitoring.

Als gecertificeerd elektrotechnisch installateur staat wij voor de hoogste kwaliteitsstandaard bij advies en installatie zo garanderen we opbrengst en energiebesparing.

Zonne-energie

Zonnepanelen installeren we dagelijks op een veilige manier! Daken en velden voorzien wij van hoogwaardige zonnestroom-installaties.

Energieopslag

Energieopslag

Met energieopslag sla u energie op voor een later moment. Hierdoor bent u minder afhankelijk van het elektriciteitsnet.

EV laadoplossingen

EV Laadoplossingen

Wij bieden integrale oplossingen voor uw laadinfrastructuur en leveren indien gewenst uw laadpalen inclusief backoffice of energiemonitoring.

Klomp Energie - Altijd een elektrotechnische oplossing op maat.

Elektrotechniek

Elektriciteit is essentieel in ieder pand; of het nu een woning of een kantoor betreft. Denk alleen al aan het aansluiten van de verlichting waar een goede licht- of krachtinstallatie voor nodig is. 

We zijn een gecertificeerd elektrotechnisch bedrijf.

Onze certificeringen garanderen veiligheid, betrouwbaarheid en de beschikking over relevante kennis. Dat betekent dat Klomp Energie bewijst dat zij installatiewerk volgens de laatste vereisten realiseert. 
Kies voor een betrouwbare partij die kwaliteit levert én aantoont.

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws & ontwikkelingen van Klomp Energie

Abonneer op onze nieuwsbrief, dan mist u niets!

Naam(Vereist)

Wie genieten nu al van een lagere energierekening?

De afgelopen jaren verzorgde Klomp Energie uiteenlopende projecten voor diverse opdrachtgevers. Hieronder enkele recente en noemenswaardige referenties.

Zonne-energie

Bereken direct hoeveel u kunt besparen op uw energierekening met zonnepanelen!

Met onze unieke online configurator krijgt u snel en duidelijk inzicht in de mogelijkheden van uw dak en de mogelijke energie- en CO2-besparing. Na het invullen van de configurator mailen wij u binnen enkele minuten een compleet rapport van uw dak, met een realistische schatting van zowel de energie- en CO2-besparing als de benodigde investering.

Na het ontvangen van het complete rapport van de gratis dakscan zullen we vrijblijvend contact met u opnemen en zullen we, indien wenselijk, samen met u gedetailleerd kijken naar de verdere mogelijkheden. Denk hierbij aan geschikte subsidieregelingen, financiering, maximale dakbelasting en het aansluiten van de zonnepanelen op uw elektrotechnische installaties.

De configurator is daarmee het beginpunt om te bepalen wat u kunt besparen aan energie en CO2.

Ontdek in 1 minuut uw besparing met zonnepanelen zakelijk

Green4energy gaat verder onder de naam Klomp Energie

Wij zijn er trots op u te mogen melden dat wij per 1 maart 2023 verder gaan onder de naam Klomp Energie. Het doel van deze wijziging is om u als klant een efficiëntere communicatie te kunnen bieden in combinatie met een totaalaanbod van de meest geavanceerde oplossingen op het gebied van duurzame energie.

Hoe is het om te werken in de techniek! Kom naar de Klomp open dag!

Niemand kan je dit beter vertellen dan onze collega’s zelf! Daarom geven zij je tijdens onze open dag graag een kijkje in de keuken. Ze laten je vol trots ons prachtige bedrijf zien en delen de leukste details. Ben jij op zoek naar een baan in de techniek of wil je een stap maken in je carrière? Sluit gerust aan bij een technische workshop of plan een speeddate sessie en vraag onze experts het hemd van het lijf!