Engineer W (32-40 u/wk)

Breek jij graag je hoofd over een complex technisch vraagstuk en werk je net zo graag mee aan de vertaalslag naar compleet nieuwe, innovatieve oplossingen? Bij Klomp krijg je de kans om, naast het bekende ontwerpwerk, geregeld je tanden in nieuwe concepten te zetten. Durf jij de ultieme uitdaging aan te gaan om engineering naar een hoger niveau te tillen? Dan gaan we graag met jou in gesprek. 

Deze functie van Engineer is in principe voor een fulltime dienstverband. Maar Klomp gaat mee met de tijd en biedt jou daarom ook de mogelijkheid om deze functie 4 dagen per week uit te oefenen (32-40 uur).

Functie Engineer W

  • De Engineer is binnen de afdeling een belangrijke spil in de uitvoering van een project en een klankbord als het gaat om complexe vraagstukken;
  • Het vertalen van de klantwens naar succesvolle constructies doet de Engineer met oog voor kwaliteit, kosten, veiligheid en doorlooptijd;
  • Hierbij voert de Engineer technische analyses uit en werkt deze uit naar concept-, offerte-, ontwerp- en werktekeningen;
  • De Engineer draagt de nodige technische en procesmatige kennis bij aan de uitvoering en ondersteunt waar nodig in een adviserende rol;
  • Mogelijke afwijkingen worden tijdig door de engineer gesignaleerd terwijl de optimalisering van het eindresultaat gewaarborgd wordt.


Onze Engineer W

  • heeft een mbo/hbo diploma richting werktuigbouwkunde 
  • heeft aantoonbare werkervaring als Engineer in grote multidisciplinaire utiliteitsprojecten
  • beweegt zich makkelijk tussen collega’s, klanten, leveranciers en onderaannemers
  • is een perfectionist met een innovatieve inborst en beschikt over een probleemoplossend denkvermogen,
  • kan zowel zelfstandig als in teamverband werken, heeft een klantgerichte instelling, is stressbestendig en flexibel.


Voorzieningen
Wij zorgen ervoor dat jij on-the-job goed wordt gefaciliteerd om je werk goed te kunnen doen. Denk hierbij aan een mobiele telefoon, een bedrijfsauto en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s).

Klomp als werkgever
Jouw inzet is de kracht van onze dienstverlening. Daarom bieden we jou naast een uitdagende baan een goed salaris zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder andere aan persoonlijke ontwikkelingstrajecten met opleidingsmogelijkheden, een goede vakantieregeling en ATV dagen, reiskostenvergoeding, een bedrijfsfitnessregeling en collectieve ziektekostenverzekering. 

Klomp bruist van dynamiek en er heerst teamspirit. Je komt te werken in een enthousiast team waarmee je de drukke werkweek afsluit met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Heb jij er ook zo’n zin in? Solliciteer dan direct en sluit je aan bij ons team!