Engineer duurzame W-installaties (m/v) gezocht!

Als engineer ben jij het brein achter onze duurzame oplossingen. Of het nu gaat om panelen hoog boven op het dak, of WKO’s diep in de ondergrond, jij zorgt voor de meest optimale oplossing en de uitwerking daar van.

Het valt of staat met een goed ontwerp
Onze opdrachtgevers komen bij ons om hun woning, appartementencomplex, kantoor of bedrijfsgebouw te laten voorzien van duurzaam loodgieterswerk, sanitaire voorzieningen, verwarmingssystemen, koelinstallaties en warmtepomptechnieken. En dan willen ze niet gewoon een beetje goed spul in huis, ze willen het nieuwste van het nieuwste, de hoogste kwaliteit en de laatste duurzaamheidsoplossingen. Gelukkig is dat ook precies wat wij graag leveren. Maar om dat te kunnen doen, moeten de projecten eerst ontzettend zorgvuldig worden ‘ge-engineerd’. En om de projectteams en directie daarin te ondersteunen, hebben we een stoel vrij voor een ervaren Engineer W-installaties.

De functie
Vanuit je rol als engineer ben je bij al onze w-projecten nauw betrokken. Je bezoekt ze geregeld vooraf en schuift aan bij de klant, zodat je nog beter kunt inschatten wat de situatie ter plekke is en welke oplossing daar passend is. In nauwe samenwerking met de projectleider(s) en het projectteam werk je dat advies uit en ontwerp je de installatie. Bij sommige projecten zal dat rechttoe-rechtaan zijn, maar geregeld zul je je even het hoofd moeten breken over de complexiteit van een vraagstuk. En net zo vaak zul je kunnen werken aan compleet nieuwe, innovatieve oplossingen die in de praktijk nog nauwelijks zijn toegepast. Dat zorgt ervoor dat je naast je welbekende ontwerpwerk geregeld je tanden in nieuwe concepten mag zetten. En daardoor zelf weer een flinke groei doormaakt. 

Onze ideale kandidaat
Techniek, oplossingsgerichtheid en meedenken zijn jouw kernwoorden. Je hebt een technische opleiding afgerond in installatietechniek (mbo of hbo), aangevuld met MIT/HIT. Deze rol past bij je als je je gemakkelijk beweegt tussen collega’s, klanten, leveranciers en onderaannemers. Je hebt af en toe een beetje tunnelvisie als je je tanden in een nieuwe opdracht zet. Maar zodra je merkt dat er breder gekeken en meegedacht moet worden om het project tot een succes te maken, schakel je makkelijk naar die modus. We staan open voor kandidaten met (lekker veel) werkervaring, maar ook starters/schoolverlaters die het kunstje graag leren. We kijken dan waar jouw kwaliteiten liggen en leiden je intern op tot specialist. 

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris en goede vakantieregeling
  • Een afwisselende en verantwoordelijke baan 
  • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, wij bieden diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden aan
  • Wij moedigen eigen inbreng en initiatief aan: heb jij ideeën over hoe het beter kan? Zeg dit vooral hardop, dan kijken we samen naar de mogelijkheden
  • Professionele en prettige collega’s binnen een open bedrijfscultuur