Financieel Medewerker (parttime)

Ben je iemand die niet op zijn/haar mondje is gevallen en zich stevig vast weet te bijten in financiële procedures? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op onze financiële afdeling hebben wij versterking nodig. Iemand die met volhardendheid en een klantvriendelijke houding ervoor kan zorgen dat het facturatieproces binnen Klomp correct en tijdig verloopt. Door jouw kennis en ervaring weet jij de processen binnen de financiële afdeling op je gemak te doorlopen. Dat doe je nauwkeurig, vlot en met lef!

Het betreft een parttime functie van 24 uur per week. 

Functie:

  • Vanuit onze afdeling financiële administratie is de financieel medewerker vaak het eerste aanspreekpunt voor de klant met financiële vraagstukken;
  • De financieel medewerker ondersteunt het team door facturatie voor zowel projecten als werkbonnen correct en tijdig te verzorgen;
  • Met een proactieve instelling bedenkt de financieel medewerker acties ter bevordering van de openstaande betalingen;
  • In de rol van financieel medewerker komen een aantal terugkerende dagelijkse werkzaamheden voor zoals telefoonaanname, correspondentie verwerking, het inboeken van inkoopfacturen, bank boeken en het monitoren en nabellen van openstaande debiteurenposten.


Onze financieel medewerker

  • heeft minimaal 2 jaar werkervaring als financieel medewerker of soortgelijke functie 
  • beschikt over een mbo niveau met een aantoonbare basiskennis boekhouden 
  • heeft bij voorkeur kennis van het softwareprogramma Navision 4PS
  • ziet deadlines als een uitdaging want onze financieel medewerker is stressbestendig en doelgericht
  • is een mondig maar (klant)vriendelijk financieel medewerker die stevig in zijn/haar schoenen staat
  • heeft een veerkrachtige persoonlijkheid en krijgt met zijn/haar aanstekelijke enthousiasme veel voor elkaar.


Klomp als werkgever
Klomp BV bruist van dynamiek. Jouw inzet is dé kracht van onze dienstverlening. Daarom biedt Klomp BV jou naast een uitdagende baan, een goed salaris en zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder andere aan persoonlijke ontwikkelingstrajecten met opleidingsmogelijkheden, een goede vakantieregeling met ATV dagen, reiskostenvergoeding, een bedrijfsfitnessregeling en collectieve ziektekostenverzekering. 

Ga jij voor deze functie van financieel medewerker? Dan kom je in een warm bad terecht van een drietal collega’s waarbij de setting energiek en informeel is. Binnen dit team zullen jouw ideeën en initiatieven op het gebied van optimalisatie worden toegejuicht. Heb jij er ook zo’n zin in? Solliciteer dan direct en sluit je aan bij ons team!