Zonnepanelen financieren kan op verschillende manieren!

Met een zonnestroom-installatie bespaart u direct na oplevering; ook als u kiest voor een financiering! Onze ervaren experts bespreken alle mogelijkheden en denken graag met u mee.

De financieringsmogelijkheden

Zonnepanelen huren, kopen of financieren?

Een zonnestroom-installatie kunt u op verschillende manieren financieren. Omdat financiering maatwerk is, kijken onze experts vooraf goed naar uw situatie. Vervolgens ontvangt u een passende oplossing op maat. Vanzelfsprekend nemen we eventuele gevolgen en kansen voor uw onderneming hierin mee.

Na de oplevering van uw zonnepanelen bespaart u direct; ook als u kiest voor een financiering! U kunt de zonnestroom-installatie aanschaffen uit eigen vermogen, maar een financiering is wellicht voor u als ondernemer veel interessanter. U houdt dan kapitaal vrij voor uw onderneming.

Green4energy maakt het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom bieden we u een complete financiering aan. Het voordeel hiervan is dat u uw maandelijkse lasten én uw besparing inzichtelijk heeft. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Afhankelijk van uw situatie, geldt deze financiering voor een periode van 10 tot 15 jaar. Door de zonnepanelen, heeft u aanzienlijk minder stroomkosten. Daarbij komt dat de installatie maandelijks kan worden afgelost. Een win-win-situatie dus!

Financiering zonnepanelen

Financial lease oplossing

Een lening voor uw zonnepanelen is een andere interessante optie. De zonnestroom-installatie komt in dit geval als investering op uw balans, waardoor u de kosten kunt afschrijven. Daarbij komt dat de fiscale subsidiemogelijkheden, zoals EIA, KIA, MIA of SDE++, geheel in stand blijven. De financial lease van zonnepanelen heeft dus geen invloed op eventuele andere financieringen van uw onderneming.

Bij Green4energy kunt u zonnepanelen leasen op basis van een financial lease contract. Hiermee gaat u, direct na oplevering van uw zonnepanelen, duurzamer ondernemen. Dit omdat u meteen gebruik maakt van uw eigen opgewekte energie.

Met onze financial lease oplossing gaat u dus direct energiekosten besparen. Het mooie is dat u deze besparing geheel of gedeeltelijk kunt wegstrepen tegenover uw leasebedrag. Daarnaast kunt u als duurzame ondernemer van nog meer fiscale voordelen en subsidies genieten. Onze professionals vertellen u hier graag alles over!

Heeft u een groot dak of braakliggend terrein beschikbaar?

Uw dak verhuren voor zonnepanelen

Wist u dat u ook uw dak kunt verhuren voor zonnepanelen? In dat geval stelt uw dak of terrein beschikbaar voor het opwekken van duurzame zonnestroom. Dit resulteert in een structurele inkomstenbron voor uw onderneming én een boost voor de energietransitie. En dit alles zonder grote investering! Wat wilt u nog meer?

Natuurlijk begrijpen wij dat u als onderneming geen omkijken wilt hebben naar de (verhuur van) de zonnepanelen op uw dak! Daarom neemt Green4energy graag alles uit handen. Bij een dakhuur oplossing huren wij uw dak voor een periode van 15 jaar. Wij plaatsen de zonnepanelen en verkopen vervolgens de energieopbrengst van uw dak. Hier heeft u dus geen omkijken naar!

Onze experts bespreken samen met u de beste manier om de financiering te combineren met de juiste subsidies voor dakhuur. Zo maakt u geen onnodige kosten én maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden.

Waar kunnen we u mee helpen?

Advies: Interesse in zonnepanelen? Denk dan ook eens aan:

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Het is van groot belang dat uw dakconstructie de zonnepanelen kan dragen. Daarom nemen onze professionals de kwaliteit van uw dak kritisch onder de loep.

Het consumeren van de opgewekte stroom​

Uw opgewekte stroom direct zelf gebruiken, de overtollige opgewekte energie opslaan voor later of de opgewekte energie verkopen.

Beschikbare subsidies voor ondernemers

Subsidie is vaak essentieel voor het slagen van uw verduurzamingsproject. Wij nemen het uitzoekwerk hiervan graag uit handen.

Geschikte stroomaansluiting

De opgewekte stroom en overtollige energie moet weer terug het elektriciteitsnet op. Wij bekijken of uw installatie hiervoor geschikt is.

Inzicht in besparing

Met onze gratis dakscan weet u binnen 1 minuut wat u jaarlijks kunt besparen.

Advies en inspectie

Tijdens een telefonische kennismaking nemen we uw wensen en de huidige situatie door.

Aanbieding op maat

Met onze aanbieding heeft u de investering én de besparing helder.

Vakkundige installatie

Wij bieden veilige en betrouwbare installaties volgens de laatste vereisten en normen.

Zorgeloos besparen

Na de ingebruikname van het zonnestroom-systeem bespaart u direct CO2 en energie.

Samenvatting

Ook voor u is er een weg naar verduurzaming

De mogelijkheden voor financiering

Het financieren van uw zonnestroom-installatie kan op verschillende manieren. De ervaren experts van Green4energy denken graag met u mee. Nadat we uw situatie én wensen helder hebben, bieden we u een passende maatwerkoplossing!

Financiering zonnepanelen

Wenst u een financial lease oplossing voor uw zakelijke zonnepanelen? De ervaren professionals van Green4energy adviseren u graag én bieden u de mogelijkheid duurzamer te ondernemen zodra de zonnepanelen zijn opgeleverd. U bespaart dus direct energiekosten!

Heeft u een groot dak of braakliggend terrein beschikbaar?

Green4energy biedt u de mogelijkheid uw dak te verhuren voor 15 jaar. Vanzelfsprekend kunt u hierin de juiste ondersteuning verwachten. Van de plaatsing en de financiering tot de toekenning van de juiste subisies voor dakhuur.

Tip een collega, vriend of kennis over deze pagina!

LinkedIn
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email