Grootschalige energieopslag voor de hele organisatie

Met een energieoplossing op maat van Klomp Energie heeft u letterlijk en figuurlijk genoeg energie om uw onderneming op volle toeren door te laten draaien.

Onze oplossingen

Overbelast elektriciteitsnet

Als ondernemer wilt u vooral de boel draaiende houden. Maar hoe doet u dit tijdens een energiecrisis? Het elektriciteitsnet is overbelast en de energieprijzen blijven maar stijgen. Ondertussen gaan uw klanten er wel vanuit dat alles op tijd geleverd wordt en u tegelijkertijd een duurzame bedrijfsvoering hanteert. Met een maatwerkoplossing van Klomp Energie heeft u letterlijk en figuurlijk genoeg energie om uw onderneming op volle toeren door te laten draaien.

Netcongestieproblematiek

In de categorie grootschalige energieopslag biedt Klomp Energie verschillende systemen aan. Van een relatief kleinschalige batterij tot een zeecontainer die is bedoeld voor het opvangen van grootschalige energieproductie. Met een energieopslagsysteem van Klomp Energie neemt u afscheid van de netcongestieproblematiek. Dit omdat de batterijen kunnen worden ingezet om alsnog een aansluiting te krijgen voor het afnemen of terugleveren van energie in een congestiegebied.

Opslagsystemen: Voor iedere situatie een passende oplossing

Om te bepalen welk opslagsysteem geschikt is voor uw onderneming, dienen we eerst de huidige situatie helder te hebben. Als u ervoor kiest elektrisch te gaan rijden, gaat er automatisch meer geladen worden. Op het moment dat u een beperkte netaansluiting heeft, kunt u de pieken eenvoudig opvangen met een accu. Maar ook het hoge aanloopvermogen van de machines in uw fabriek kunt u opvangen met een accu. Klomp Energie biedt voor iedere situatie een passende oplossing:

Maatwerk oplossingen is wat ons uniek maakt

Klomp Energie

Deze klanten gingen u voor…

“Wij zijn enorm blij en dankbaar dat Klomp Energie en Zenon Energy ons deze toekomstbestendige maatwerkoplossing hebben geboden. Hierdoor kan onze betoncentrale blijven bestaan. Ze hebben ons niet alleen een uitweg, maar ook mooie kansen voor de toekomst geboden. Gelukkiger kun je ons niet maken!”

Sander – Albeton Amsterdam

Volledig ontzorgd

Mogelijkheden waar u energie van krijgt

Maar dit is niet alles! Onze experts kijken niet alleen naar de huidige situatie, de energieopwekking en het energiegebruik, maar nemen ook de huidige infrastructuur onder de loep. Op basis hiervan en een inschatting van de toekomstige situatie, brengen we de mogelijkheden graag voor u in kaart. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kosten energieopslagsysteem

Interessante vergoedingen

De kosten van een energieopslagsysteem lopen uiteen van € 5.000,- voor een thuissysteem tot € 300.000,- voor een grote zeecontainer. Ook de terugverdientijd is sterk afhankelijk van de situatie. Zo zijn er voor systemen op grote schaal interessante vergoedingen vanuit de netbeheerder beschikbaar. Dit om bedrijven te stimuleren om de stabiliteit van het openbare net te ondersteunen.

Voordelig voor de ondernemer

U kunt als ondernemer dus op verschillende manieren interessante vergoedingen stapelen. Wanneer u dit combineert met een te kleine huidige netaansluiting of onvoldoende gecontracteerd vermogen, heeft u zakelijk gezien een interessante businesscase.

Ook een toekomstbestendige maatwerkoplossing?

Boek nu een gratis advies gesprek!

Nieuwsbrief inschrijving

Naam(Vereist)

Energieadvies op maat

Klomp Energie

Energieopslag door Klomp Energie

Advies op maat + Vakkundige installatie + Monitoring = 100% ontzorging

Website-header-afbeelding-1300x400-1.png

Klomp Energie

De rol van Klomp Energie

Als ervaren én gecertificeerd elektrotechnisch bedrijf, ondersteunen wij u graag bij de elektrotechnische realisatie van uw maatwerkoplossing. Klomp Energie is onlangs BRL6000 gecertificeerd, waardoor wij alle aanpassingen kunnen en mogen doen; zonder beperkingen. Het slim inzetten van batterijen is onze core business. Van advies, plaatsing en financiering tot het exploiteren van energieopslag in batterij-oplossingen; Klomp Energie regelt het graag voor u. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?