HellendplusBeheer & onderhoud

Kwaliteit en service gaan voor alles bij Hellendplus

beheer en onderhoud

Stabiliteit van vastgoed en comfort van bewoners door preventief onderhoud

Hellendplus realiseert zowel preventief als reactief onderhoud. Met preventief onderhoud voorkomen we noodreparaties en dragen we bij aan het comfort van de bewoners. Treedt er onverhoopt toch een lekkage of ander probleem op, mogelijk veroorzaakt door de extremer wordende weersomstandigheden? Dan is ons team van beheer en onderhoud in mum van tijd ter plaatse. Ook in deze fase kunnen we rekenen op samenwerking met de experts van ons zusterbedrijf Klomp.

Team Beheer en Onderhoud

Met ons eigen specialistische team en onze vaste partners zijn we in staat elk dak te maken, te optimaliseren en te beheren. Vakmanschap, daar staan we voor.

Hoe is het om te werken in de techniek! Kom naar de Klomp open dag!

Niemand kan je dit beter vertellen dan onze collega’s zelf! Daarom geven zij je tijdens onze open dag graag een kijkje in de keuken. Ze laten je vol trots ons prachtige bedrijf zien en delen de leukste details. Ben jij op zoek naar een baan in de techniek of wil je een stap maken in je carrière? Sluit gerust aan bij een technische workshop of plan een speeddate sessie en vraag onze experts het hemd van het lijf!