Roy de Jager | Hellendplus
Functie: Werkvoorbereider
Email: r.dejager@hellendplus.nl
Telefoon: 06-34296936

Roy de Jager | Werkvoorbereider Hellendplus

Roy de Jager is 35 jaar, woont samen met zijn vrouw en studeerde Communicatie. Hij werkte jarenlang als Digital Manager bij twee verschillende mediabureaus, maar vond daar naar eigen zeggen eigenlijk geen zak aan. Tijdens de reis die hij in 2019 met zijn vrouw maakte, had hij alle tijd om zijn carrière te heroverwegen.

Omdat hij verbouwen en dingen maken echt leuk vond, bedacht hij dat de bouw wellicht een optie was. Muziek in de oren van zijn schoonvader en broer die ook in de branche werken. Omdat Roy zich niet elke dag met een hamer in zijn hand zag staan, besloot hij voor het werkvoorbereiderschap te gaan en een studie Bouwkunde te starten. Hellendplus heeft de ambitieuze Roy met open armen ontvangen.

Wat Roy de Jager motiveert?

“Ik wilde iets doen wat concreet en tastbaar is. En dat is gelukt! Ik ben gek op de druk die in mijn functie speelt. Als ik het werk niet goed plan, staan de mensen op de bouw stil. Dat we met elkaar tot een oplossing komen bij bouwtechnische vraagstukken vind ik het mooiste wat er is.”  — Roy de Jager