DaktechniekHellendplus

Verduurzaming hellende daken naar hoger plan.

Video afspelen over Hellendplus

Van onderzoek en engineering tot uitvoering en innovatief onderhoud.

Hellendplus helpt vastgoedbezitters bij het verduurzamen van hellende dakconstructies. Denk hierbij aan het isoleren van pannendaken (van buitenaf én van binnenuit) en het implementeren van innovatieve en duurzame daksystemen zoals groendaken. En ook met, zink-, lood-, koper- en leiwerk weten onze ervaren dakprofessionals raad. Samen met onze zusterbedrijven Klomp en AVM Service doen we er alles aan om een belangrijke bijdrage aan de energietransitie te leveren.

Onderzoek, engineering, uitvoering en innovatief onderhoud -inclusief bewonerscommunicatie en vergunningstrajecten- Hellendplus maakt het waar. Zo ontzorgen we woningcorporaties, gemeenten, aannemers, VVE’s, scholen en zorginstellingen.

begeleiding

Begeleiding

Gericht advies, een passend ontwerp, hulp bij het verkrijgen van vergunningen en doelgerichte bewonerscommunicatie. Heel gewoon bij Hellendplus.

realisatie | hellendplus

Realisatie

We leggen, herstellen en isoleren pannendaken, realiseren duurzame daksystemen en hebben vakmensen in huis om ook ambachtelijk zink- en loodwerk te realiseren.

Beheer en onderhoud

Hellendplus staat voor preventief en reactief onderhoud. Hiermee dragen we bij aan de stabiliteit van het vastgoed en het comfort van de bewoners.

Hellendplus referenties

Hellendplus is uw technische (bouwteam)partner die graag met vastgoedbezitters mee denkt als het gaat om verduurzaming van hellende dakconstructies. Denk hierbij aan het isoleren van pannendaken (van buitenaf én van binnenuit) en het implementeren van innovatieve en duurzame daksystemen zoals groendaken. En ook met, zink-, lood-, koper- en leiwerk weten onze ervaren dakprofessionals raad. Op deze pagina vind u een kleine selectie van gerealiseerde projecten.

Verduurzaming 116 woningen in Heerhugowaard

Heerhugowaard

Verduurzaming hellende dakconstructies van 9 woonblokken in Weesp

Weesp

Co-Making Voltooit Duurzaamheidsproject Stadscentrum voor Ymere

Amsterdam

Herstelde allure voor Van der Pek

Amsterdam Noord

Renovatie in het hart van de Jordaan!

De Jordaan, Amsterdam

Verduurzaming en renovatie van 13 huurwoningen voor Aham Vastgoed

Almere

Verduurzamingsproject 119 woningen te Rijsenhout voor Ymere

Rijsenhout