DaktechniekHellendplus

Verduurzaming hellende daken naar hoger plan.

Video afspelen over Hellendplus

Van onderzoek en engineering tot uitvoering en innovatief onderhoud.

Hellendplus helpt vastgoedbezitters bij het verduurzamen van hellende dakconstructies. Denk hierbij aan het isoleren van pannendaken (van buitenaf én van binnenuit) en het implementeren van innovatieve en duurzame daksystemen zoals groendaken. En ook met, zink-, lood-, koper- en leiwerk weten onze ervaren dakprofessionals raad. Samen met onze zusterbedrijven KlompGreen4energy en AVM Service doen we er alles aan om een belangrijke bijdrage aan de energietransitie te leveren.

Onderzoek, engineering, uitvoering en innovatief onderhoud -inclusief bewonerscommunicatie en vergunningstrajecten- Hellendplus maakt het waar. Zo ontzorgen we woningcorporaties, gemeenten, aannemers, VVE’s, scholen en zorginstellingen.

begeleiding

Begeleiding

Gericht advies, een passend ontwerp, hulp bij het verkrijgen van vergunningen en doelgerichte bewonerscommunicatie. Heel gewoon bij Hellendplus.

realisatie | hellendplus

Realisatie

We leggen, herstellen en isoleren pannendaken, realiseren duurzame daksystemen en hebben vakmensen in huis om ook ambachtelijk zink- en loodwerk te realiseren.

Beheer en onderhoud

Hellendplus staat voor preventief en reactief onderhoud. Hiermee dragen we bij aan de stabiliteit van het vastgoed en het comfort van de bewoners.

Hellendplus referenties

Hellendplus is uw technische (bouwteam)partner die graag met vastgoedbezitters mee denkt als het gaat om verduurzaming van hellende dakconstructies. Denk hierbij aan het isoleren van pannendaken (van buitenaf én van binnenuit) en het implementeren van innovatieve en duurzame daksystemen zoals groendaken. En ook met, zink-, lood-, koper- en leiwerk weten onze ervaren dakprofessionals raad. Op deze pagina vind u een kleine selectie van gerealiseerde projecten.

Nieuwe dakbedekking en isolatie voor defensielocatie Casco I

WERK IN UITVOERING

Nieuw leien dak voor voormalig politiepost in Haarlem

Haarlem

2.190 zonnepanelen voor Martinez Chocolade 

Amstelveen

Contractant Klomp heeft LEF onder handen mogen nemen

Utrecht

Nieuws

Tips, inspiratie en het laatste nieuws over de werkzaamheden van Hellendplus.

Renovatie
sep, 09, 2022

Renovatie in het hart van de Jordaan!

Midden in de Amsterdamse Jordaan werkt Van Braam-Minnesma samen met Klomp en Hellendplus aan de renovatie van een drietal panden van woningcorporatie Eigenhaard. Dat de verbeteringen aan de woningen in de Derde Looiersdwarsstraat nogal rigoureus zijn, bewijst het gegeven dat -vanwege beschermd stadsgezicht- alleen de voorgevels intact blijven en de overige woningdelen volledig worden vervangen.
Vrolijk Pasen
apr, 14, 2022

Klomp wenst iedereen een Vrolijk Pasen!

“Pasen is een mooi moment om te laten weten dat je blij bent met elkaar” – zo denken ook Edwin Klomp en Frans Klomp. Daarom een zoet gebaar naar alle medewerkers: een grote chocolade Paashaas!
Verduurzamingsproject - Feestelijke bewonersdag - Rijsenhout | Klomp | Hellendplus
jun, 17, 2021

Feestelijke bewonersdag na verduurzamingproject Rijsenhout

Het was vandaag onrustig in Rijsenhout. De reden? De feestelijke viering van de op handen zijnde oplevering -in juli van dit jaar-van de verduurzamingsslag voor de 119 grondgebonden woningen van Ymere. De feestelijke viering ging gepaard met op en top zomerse temperaturen, van 25 tot 30 graden
vacature leerling dakdekker
jul, 03, 2020

Hellendplus voert complete dakrenovatie aan de Paukenstraat

Klomp helpt vastgoedbezitters bij het verduurzamen van hun gebouwen. Vanuit een sterke behoefte in de markt werd in 2018 Hellendplus opgericht, om zodoende een goede focus te creëren op het verduurzamen van hellende dakconstructies.

Maak kennis met team Hellendplus

Hellendplus bestaat uit één team van gedreven medewerkers. Met ons eigen specialistische team en onze vaste partners zijn we in staat elk dak te maken, te optimaliseren en te beheren. Vakmanschap, daar staan we voor.

Peter van der Thiel | Technisch directeur, Hellendplus
Roy de Jager | Hellendplus
Jamie Cornack
Mike Somers | Uitvoerder Hellendplus

Neem snel en gemakkelijk contact met ons op