ICT-medewerker (m/v)

IT Nerd gezocht!

Achter de muren van ons volledig energieneutrale pand in Amsterdam Noord, vind je een familiebedrijf dat bijna 60 jaar geleden het levenslicht zag. Al het goede van een familiebedrijf hebben we behouden: de liefde voor techniek, doorleefd vakmanschap en het vormen van een hecht team dat op elkaar bouwt. Maar zoals ons pand al laat zien: we zijn niet stil blijven staan. We lopen al jaren voorop in de ontwikkeling en toepassing van nieuwe technieken, hebben duurzaamheid in ons DNA en zoeken de samenwerking met opdrachtgevers en branchegenoten waar het gaat om de ontwikkelingen in ons vak.

State-of-the-art IT-systemen
Maar niet alleen naar onze opdrachtgevers maken we graag gebruik van de nieuwste technieken. Ook op kantoor lopen we daarin graag voorop. En om die mooie systemen, laptops, telefoons, printers en alle andere gebruiksapparatuur dagelijks in werking te houden én verder te verbeteren, zoeken we een enthousiaste IT Nerd (m/v). 

Werkzaamheden
Met een kleine honderd collega’s die dagelijks geruisloos gebruik willen maken van de ICT-systemen en telefonie, ben je een groot deel van je tijd kwijt met het beheren daarvan. Daarnaast bekijk je waar onze IT-ondersteuning beter kan, waar onze samenwerking met externe partijen en leveranciers mag worden verbeterd en hoe we goed voorbereid zijn op de toekomst. Je hebt daarnaast het applicatiebeheer van ons ERP-systeem (Microsoft Dynamics NAV) onder je hoede en verzorgt de werkplekinrichting en alle apparatuur voor nieuwe medewerkers. Je tovert allerhande rapportages uit ons systeem en in jouw kluis liggen alle toegangscodes van het pand, de mobiele telefoons en groothandels. Je bent de IT-technische spil in de organisatie en hebt daardoor letterlijk met iedereen te maken. 

Jij
Om deze rol goed in te kunnen vullen spreek je computertaal. Je voelt je als een vis in het water aan de achterkant van onze systemen en netwerken. Maar in tegenstelling tot de klassieke Nerd, ben je communicatief vaardig en schrik je niet van je soms licht digibete collega’s. Op een servicegerichte manier ondersteun jij hen met jouw kennis en actieve houding, waardoor zij hun ding kunnen doen. Je haalt plezier uit het soepel laten lopen van alle systemen én uit het verbeteren daarvan. Je kunt in de toekomst kijken (al dan niet met glazen bol), bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunt (helpen) afwegen of die van toegevoegde waarde zijn voor ons steeds ontwikkelende bedrijf.

Werken bij Klomp
In de rol van IT Specialist in ons team, word je aangestuurd door onze Finance Manager. Een prettige people manager, die jou veel ruimte geeft om jouw kunstje te doen. We vinden jouw ontwikkeling belangrijk, dus als je jouw kennis wilt aanvullen met workshops, trainingen en opleidingen, juichen we dat van harte toe. Verder zijn we vermaard om onze borrels en bedrijfsuitjes, daar praat je nog jaren over na. 

Dus zoek je een rol waarbij je jouw computerliefde kan toepassen en daar ook nog voor betaald krijgt? Waar je werkt met oude rotten en jonge talenten? Waar men trots is op het lood- en zinkwerk én de allernieuwste warmtepompen? En waar iedereen je nodig heeft, waardeert en omkoopt met taart? Dan is dit je nieuwe baan!