Installatiemonteur W

Installatiemonteur W

fulltime / parttime, 32-40 uur p/wk

Wij bouwen geen luchtkastelen. Wat wij je bieden is werkelijk waar: een mooie afwisselende functie als installatiemonteur waarbij je van begin tot eind aan heel mooie projecten werkt! 

Afhankelijk van je werkervaring en persoonlijke voorkeur word je ingedeeld in het team van renovatie- of nieuwbouwprojecten. Beginnen jouw handen al te jeuken om in de volle breedte jouw kennis en kunde binnen de installatietechniek te kunnen gaan inzetten? 

 


Functie Installatiemonteur

 

  • De installatiemonteur voert montagewerkzaamheden uit en vervangt of verandert uiteenlopende soorten installaties, zoals gas, water, elektra, mechanische ventilatie en duurzame installaties (onder andere warmtepompen); 

  • De installatiemonteur brengt de aangebrachte installaties in bedrijf, controleert en test deze;

  • Daarbij houdt de installatiemonteur de administratie op orde. Denk hierbij aan het laten ondertekenen van werkbonnen en het bijhouden van de uren.

 

 
Onze installatiemonteur

 

  • heeft ervaring als installatiemonteur in de renovatie- en/of nieuwbouw; 

  • heeft een technische opleiding gevolgd en beschikt over een VCA Basis certificering plus een rijbewijs B;

  • kent allerlei soorten bedrijfsinstallaties van binnen en van buiten en levert kwalitatief hoogstaand werk af;

  • is een installatiemonteur met een probleemoplossend denkvermogen en een flexibele instelling;

  • heeft een klantgerichte benadering, is stressbestendig en weet van aanpakken.

 


Voorzieningen


Bij deze functie van installatiemonteur bieden we de volgende voorzieningen aan: mobiele telefoon, bedrijfsauto, gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s).Klomp als werkgever

 

Jouw inzet is de kracht van onze dienstverlening. Daarom bieden we jou naast een uitdagende baan een goed salaris en zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder andere aan persoonlijke ontwikkelingstrajecten met opleidingsmogelijkheden, een goede vakantieregeling en ATV dagen, reiskostenvergoeding, een bedrijfsfitnessregeling en collectieve ziektekostenverzekering. 

Klomp bruist van dynamiek en er heerst teamspirit. Je komt te werken in een enthousiast team waarmee je de drukke werkweek afsluit met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Heb jij er ook zo’n zin in? Solliciteer dan direct en sluit je aan bij ons team!

 

Deze monteursfunctie is in principe voor een fulltime dienstverband. Maar Klomp gaat mee met de tijd en biedt jou daarom ook de mogelijkheid om deze functie in 4 dagen per week uit te oefenen (32-40 uur).