InstallatietechniekTotaaloplossing

Een aangenaam binnenklimaat met Klomp installatietechniek.

Klomp-web-6

Installatietechniek

Goede, duurzame installaties staan aan de basis van een comfortabele woon- en werkomgeving.

Met zestig jaar ervaring en vakbekwaam personeel bedient Klomp opdrachtgevers op het gebied van klimaattechniek, warmtepompsystemen en warmte- en koudeopslag, meet- en regeltechniek en sanitair- en rioleringstechniek 

In tegenstelling tot veel collega-installatiebedrijven -die gespecialiseerd zijn in een onderdeel van de installatietechniek- is bij Klomp alle kennis dus in één huis. Net als de specialisten die adviseren, ontwerpen, installeren en zorgdragen voor monitoring en preventief en correctief onderhoud.

Als totaalinstallateur is Klomp dan ook de aangewezen partij voor innovatieve verduurzamingen. We zijn goed in wat we doen. Daarom staan we ook vooraan in het uitdelen van prestatiegaranties.  

Klimaattechniek

Comfortabel wonen en werken begint met een aangenaam binnenklimaat. Met gerichte -en energiezuinige!- technieken zorgt Klomp voor een aangename temperatuur, voldoende frisse lucht en de juiste luchtvochtigheid.

Warmtepompsystemen

Door warmtepompen te combineren met zonnepanelen en zonneboilers realiseert Klomp duurzame installaties voor het verwarmen en koelen van woon- en werkomgevingen.

Meet- en regeltechniek

Klomp meet en regelt met haar gebouwbeheersysteem alle systemen integraal en op afstand. Met als resultaat een perfecte balans tussen omstandigheden, operationele eisen en een zo laag mogelijk energieverbruik.

Sanitair- en rioleringstechniek

Als totaalinstallateur is Klomp de aangewezen partij in sanitair- en rioleringstechniek: we realiseren toevoer van water op de juiste temperatuur en we zorgen ervoor dat het afvoeren ervan ongemerkt gebeurt.

Klimaattechniek

We zijn goed in wat we doen. Daarom staan we ook vooraan in het uitdelen van prestatiegaranties.

Gerichte energiezuinige technieken

Comfortabel wonen en werken begint met een aangenaam binnenklimaat. Met gerichte -en energiezuinige!- technieken zorgt Klomp voor een aangename temperatuur, voldoende frisse lucht en de juiste luchtvochtigheid in hotels, kantoren, winkels, zorg, woningen, scholen en fabrieken.  

Duurzame ventilatiesystemen

Continue toestroom van frisse lucht is een onmisbaar ingrediënt voor gezondheid en comfort. Iets wat bij het intensief isoleren van nieuwbouw en renovatieprojecten soms over het hoofd wordt gezien. Met de toepassing van duurzame ventilatiesystemen verhelpt Klomp zo’n verstoorde luchtvochtigheid en zorgen we voor een comfortabel binnenklimaat.

Warmte- en koudeopslag

Er is geen verwarmingstechniek dat geheimen heeft voor Klomp. Van kleine cv-installaties tot complete ketelhuizen voor scholen of appartementencomplexen, Klomp is er van advies en ontwerp tot vakbekwame installatie en onderhoud. En datzelfde geldt voor koudetechnieken. Is het buiten warm? Met de maatwerkoplossingen van Klomp houdt u binnen het hoofd koel.  

Als totaalinstallateur is Klomp de aangewezen partij voor innovatieve verduurzamingen, van advies en ontwerp tot uitvoering en beheer.

Installatietechniek

Onze klanten kunnen rekenen op persoonlijk contact en snelle terugkoppeling. We zijn 24/7 bereikbaar.

Als totaalinstallateur is Klomp de aangewezen partij voor innovatieve verduurzamingen, van advies en ontwerp tot uitvoering en beheer.  

Warmtepompsystemen

Klomp realiseert duurzame installaties voor het verwarmen en koelen van woon- en werkomgevingen.

Met warmtepompen halen we energie uit de aarde, de lucht of grondwater. Door warmtepompen te combineren met zonnepanelen en zonneboilers (die water verwarmen met zonne-energie) realiseert Klomp duurzame installaties voor het verwarmen en koelen van woon- en werkomgevingen. Warmtepompsystemen hebben een aanzienlijk hoger rendement dan installaties met een cv-ketel. Dat maakt deze installaties niet alleen duurzaam, maar ook zeer rendabel.  

Wat te doen met overtollige warmte in de zomer en koude in de winter? Die slaan we op! De aarde is een uitstekende opslagruimte voor energie gebleken. Grond isoleert goed en is hiermee geschikt voor zowel warmte- als koudeopslag. Meer weten? Klomp adviseert graag! 

Installatietechniek - Klomp BV
Klomp-web-11

Meet- en regeltechniek

Klomp meet en regelt met haar gebouw-beheersysteem alle systemen integraal en op afstand.

Ieder gebouw is uitgerust met elektrische en mechanische systemen. Denk aan o.a. ventilatie, verwarming, verlichting en zonwering. Samen beïnvloeden deze systemen het binnenklimaat van het gebouw. Maar: werken die systemen ook efficiënt samen en zijn ze op elkaar afgestemd?  

Door op het juiste moment de zonwering te activeren, hoeft de airco pas later aan. Door te anticiperen op buitentemperaturen, functioneert de verwarming zuinig en optimaal. En met interactieve verlichting, brandt er nooit licht waar dat niet hoeft.

Klomp meet en regelt met haar gebouwbeheersysteem alle systemen integraal en op afstand. Met als resultaat een perfecte balans tussen omstandigheden, operationele eisen en een zo laag mogelijk energieverbruik. Comfort en energiebesparing gaan bij Klomp hand in hand.

Lees meer hierover op onze pagina Beheer en Onderhoud

Optimaal werk- en leefcomfort.

Als totaalinstallateur is Klomp de aangewezen partij voor innovatieve verduurzamingen van huishoudens en bedrijven voor een optimaal werk- en leefcomfort.

Sanitair- en rioleringstechniek

Bent u op zoek naar een partij voor aanleg van een warm- en koudwaterinstallatie of een sanitair-, cv- of gasinstallatie? Klomp realiseert.

Uitgelichte projecten.

De afgelopen decennia verzorgde Klomp duizenden projecten voor honderden opdrachtgevers. Hieronder enkele recente en noemenswaardige referenties.

Klomp realiseert installatie- en dakwerk voor Villa Bentveld

Bentveld

Realisatie hoofdkantoor Bejo Zaden met duurzame installaties en energie met oog voor de toekomst

Warmenhuizen

Gasvrij Klarenburg: appartementencomplex in bewoonde toestand van aardgas naar stadswarmte 

Amsterdam

Zuiderloo is klaar voor oplevering

Heiloo

Duurzame renovatie van voormalig stationsgebouw in Mijdrecht

WERK IN UITVOERING

NOM-project 28 koopappartementen in Park Quatrebras

WERK IN UITVOERING

Bejo krijgt een nieuw state-of-the-art onderkomen

Warmenhuizen

Energiezuinige oplossingen voor Bejo ook op Trambaan 8

Warmenhuizen