Intercomsystemen

Intercomsystemen van Klomp: van goed advies tot perfecte implementatie

Professionele, betrouwbare intercomsystemen zijn in vrijwel elke bedrijfsmatige situatie van meerwaarde. Klomp adviseert vakkundig over het optimale intercomsysteem voor uw organisatie. En over de integratie van intercomsystemen met andere systemen, zoals camerabeveiliging en toegangscontrole.

Intercomsystemen op maat

Klomp levert, installeert en onderhoudt intercomsystemen op maat, conform de omstandigheden, wensen en (budgettaire) eisen van uw organisatie. Standaard zijn een hoge betrouwbaarheid, flexibiliteit (uitbreidbaarheid enerzijds, optionele downscaling anderzijds), een goede audiokwaliteit en logische interactie met andere systemen die bij uw organisatie in gebruik zijn.

 

Het juiste intercomsysteem voor elke branche

In verschillende branches worden specifieke eisen aan intercomsystemen gesteld. Zoals in de huurwoningmarkt, de gezondheidszorg en de retail. Onze adviseurs kennen deze markten en de kenmerken waaraan intercomsystemen voor deze branches moeten voldoen. In alle gevallen zijn de volgende mogelijkheden optioneel: Het aansturen van deuropeners, combinatie CCTV-beelden, integratie met GSM, smartphones, telefooncentrale en VOIP, meldkamerfunctionaliteit.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over intercomsystemen of andere diensten/producten van Klomp?