Interim talentspotter gezocht!

Achter de muren van ons volledig energieneutrale pand in Amsterdam-Noord, vind je een familiebedrijf dat bijna 60 jaar geleden het levenslicht zag. Al het goede van een familiebedrijf hebben we behouden: de liefde voor techniek, doorleefd vakmanschap en het vormen van een hecht team dat op elkaar bouwt. Maar zoals ons pand al laat zien: we zijn niet stil blijven staan. We lopen al jaren voorop in de ontwikkeling en toepassing van nieuwe technieken, hebben duurzaamheid in ons DNA en zoeken de samenwerking met opdrachtgevers en branchegenoten waar het gaat om de ontwikkelingen in ons vak.

Onderweg
Onze organisatie heeft een behoorlijke transitie doorgemaakt, van de kleine ondernemer naar het toekomstgerichte en moderne bedrijf op het bruisende NDSM-terrein. Maar we hikken tegen de volgende ontwikkelingsfase aan. Een fase waarin we willen behouden wat goed is en aanscherpen wat er beter kan. Zodat het steeds fijner wordt om bij ons aan de slag te zijn. Daar zijn collega’s voor nodig, die bij deze nieuwe fase passen en ons kunnen helpen naar een volgend level. Om dat voor elkaar te krijgen, zijn we op zoek naar een interim recruiter die de vaardigheid heeft om te zien wat de organisatie nodig heeft, in welke fase wij ons bevinden en welke bloedgroep daarbij past. En die het talent heeft om die nieuwe collega’s te vinden en aan ons te verbinden. 

Duur
Op dit moment hebben we circa 8 vacatures openstaan, variërend in urgentie, moeilijkheidsgraad en in niveau. Daar kunnen we jouw expertise en talentspotters-kwaliteiten goed bij gebruiken, voor 1 tot 4 dagen per week (afhankelijk van jouw beschikbaarheid) en voor de duur van circa 4 tot 6 maanden. 

Jouw achtergrond
Omdat het zowel kantoor- als technische functies zijn die we vacant hebben, is het van belang dat je met beide ervaring hebt. Je bent een stevige gesprekspartner voor ons (directieniveau) en voor je kandidaten (op alle niveaus) en weet zowel via jouw uitgebreide netwerk als allerhande wervingsmiddelen de juiste kandidaten te vinden. Je beheerst en beheert het gehele recruitmentproces en wordt daarin ondersteund door ons team voor advies, het inplannen van gesprekken, het maken van financiële en arbeidsvoorwaardelijke voorstellen en de onboarding. 

Tarief
We vernemen graag wat jouw gehanteerde uurtarief is.