(Junior) Calculator W


(Junior) Calculator W  M/V   

Fulltime/Parttime, 32-40 uur p/wk

 

Calculeren, dat zit in je bloed, je bent een perfectionist. Als calculator draai jij je hand er niet voor om als er kostprijsbegrotingen opgesteld moeten worden of offerteaanvragen behandeld dienen te worden. Jij bent diegene die de allerbeste prijs kan berekenen, hierdoor ben je welwillend en haal jij ook iedere keer weer een kick uit je vak. Je bent iemand die graag meedenkt over projecten, vanaf de tekentafel tot de uitvoering. Herkenbaar? Reageer dan vandaag nog op deze vacature! Wij zijn namelijk op zoek naar een calculator die energie krijgt van deze brede en verantwoordelijke rol.

 

Deze functie van calculator is in principe voor een fulltime dienstverband. Maar Klomp gaat mee met de tijd en biedt jou daarom ook de mogelijkheid om deze functie 4 dagen per week uit te oefenen!

Onze voorkeur gaat uit naar een ervaren calculator die direct kan starten. Ben je geen ervaren calculator maar heb je wél een ongelooflijke drive om jezelf te ontwikkelen tot senior calculator? Dan zien we óók jouw sollicitatie graag tegemoet! Binnen Klomp zijn er namelijk ervaren calculators werkzaam die je de fijne kneepjes van het vak kunnen bijbrengen.

 

Functie Calculator

Als calculator houd je je bezig met het bepalen van complete korstprijsbegrotingen aan de hand van bestek en tekeningen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de complete calculaties van potentiële projecten en het opstellen van ramingen voor projecten. Daarbij vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers en maak je begrotingen en berekeningen inzake meer- en minderwerk.

 

  • De calculator is een belangrijke spil in het gehele proces van aanbestedingen en offertes;
  • In de tenderfase denkt de calculator mee door project, personeel of materiaalalternatieven aan te dragen voor de realisatie van bouwprojecten;
  • In de voorbereiding zorgt de calculator voor correcte prijsberekeningen en calculaties;
  • Daarnaast is de calculator verantwoordelijk voor het verzorgen, beoordelen en het vergelijken van aanvragen en offertes;
  • De calculator onderhandelt met de leveranciers om een zo goed mogelijke prijs te bedingen;
  • Offertebrieven met daarin opgenomen de berekende aanneemsom, de werkomschrijving en de leveringsvoorwaarden worden door de calculator opgesteld;
  • Hierbij houdt de calculator rekening met (bijzondere) wensen van de klant en denkt daar in oplossingen;
  • Tot slot verzorgt de calculator de overdracht naar de werkvoorbereiding en uitvoering.


Onze Calculator

… heeft minimaal een afgeronde MBO/HBO-diploma richting installatietechniek,

… heeft aantoonbare werkervaring als Calculator binnen de utiliteitsbranche,

… beweegt zich makkelijk tussen collega’s, klanten, leveranciers en onderaannemers,

… heeft een sterk ontwikkelt kosteninzicht als het gaat om grote multidisciplinaire utiliteitsprojecten,

… is een perfectionistische en innovatieve calculator met een probleemoplossend denkvermogen,

…  heeft affiniteit met duurzaamheid en duurzame installatietechnieken,

… kan zowel zelfstandig als in teamverband werken, heeft een klantgerichte instelling, is stressbestendig en flexibel.

 

Klomp als werkgever

Jouw inzet is de kracht van onze dienstverlening. Daarom bieden we jou naast een uitdagende baan een goed salaris zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder andere aan persoonlijke ontwikkelingstrajecten met opleidingsmogelijkheden, een goede vakantieregeling en ADV-dagen, reiskostenvergoeding, een bedrijfsfitnessregeling en collectieve ziektekostenverzekering.

Klomp bruist van dynamiek en er heerst teamspirit. Je komt te werken in een enthousiast team waarmee je de drukke werkweek afsluit met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Heb jij er ook zo’n zin in? Solliciteer dan direct en sluit je aan bij ons team!