Kleinschalige energieopslag voor ondernemers

Met de Huawei batterij pakt u als ondernemer de regie over uw eigen energie.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam(Vereist)

Regie over je eigen energie

Aanpak van energietekort

Aanpak van energietekort
In samenwerking met Huawei hebben we een batterij ontwikkeld, waarmee we het energietekort van kleine ondernemers aanpakken. Hoe het werkt? Als kleine ondernemer investeert u in een zonnestroominstallatie die nu al geschikt is voor energieopslag voor eigen gebruik. Hiermee slaat u energie op voor later en voorkomt u energiepieken. Zo bent u als kleine ondernemer écht klaar voor de toekomst!

Uw eigen energie opslaan
Met de Huawei batterij slaat u energie op voor eigen gebruik. Een bijkomend voordeel is dat u uw eigen zonnestroom kunt gebruiken wanneer u dat wilt. Hierdoor heeft u gegarandeerd de beschikbaarheid van elektriciteit én bent u niet meer afhankelijk van het elektriciteitsnet.

Creëer uw eigen microgrid
Samen met zonnepanelen, een energiemanagementsysteem en de Huawei batterij kunt u voor uw onderneming een eigen microgrid creëren. Met de Huawei batterij wordt u niet alleen zelfvoorzienend, maar kunt u uw onderneming ook CO2-neutraal maken. Wat wilt u nog meer?

Meer weten over de voordelen van Kleinschalige energieopslag

Plan een gratis adviesgesprek in met een expert

Huawei batterij

Geschikt voor kleine ondernemers

De Huawei batterij is veilig in gebruik, betrouwbaar en heeft een garantie van 10 jaar. Daarbij komt dat de batterij geschikt is voor zowel de 1- als 3-fase-omvormers, waardoor deze geschikt is voor vrijwel alle kleine ondernemers.

De batterij kent drie modellen voor de opslag van respectievelijk 5, 10 en 15 kilowattuur stroom. De keuze is aan u! Bonus: Omdat het energieopslagsysteem modulair is, kan het in een later stadium uitgebreid worden. Bijvoorbeeld als u als ondernemer meer zonnepanelen in gebruik neemt.

Voordelen van de kleinschalige energieopslag

Wist u dat…

Hier vindt u meer informatie over de beschikbare Huawei oplossingen?

Green4energy gaat verder onder de naam Klomp Energie

Wij zijn er trots op u te mogen melden dat wij per 1 maart 2023 verder gaan onder de naam Klomp Energie. Het doel van deze wijziging is om u als klant een efficiëntere communicatie te kunnen bieden in combinatie met een totaalaanbod van de meest geavanceerde oplossingen op het gebied van duurzame energie.