Klimaattechniek

Klimaattechniek

Een aangenaam binnenklimaat is van groot belang voor comfortabel wonen en werken. De juiste temperatuur, de juiste luchtvochtigheid, voldoende frisse lucht – en dat alles ook nog eens zo energiezuinig mogelijk. Klomp beheerst de kunst om zo’n klimaat te creëren en te onderhouden, in vrijwel iedere denkbare situatie; hotels, restaurants, kantoren, fabrieksomgevingen, wooncomplexen en winkels.

Een optimaal klimaat is een combinatie van factoren

Het bereiken van een optimaal en duurzaam binnenklimaat vereist een combinatie van factoren. En dus van verschillende technieken: ventilatietechniek (waaronder luchtbehandelingsinstallaties), verwarmingstechniek (CV), koeltechniek (bijvoorbeeld airconditioning) en steeds vaker: warmte- en koudeopslag.
 

Klomp: uw partner in klimaattechniek

Als technisch gespecialiseerd installateur sinds 1961 is Klomp graag uw partner in klimaattechniek. Klomp biedt u advies- en ontwerpkracht, deskundige installatiemedewerkers en slimme onderhoudsplannen. Wij beschikken ook in deze discipline over vele tevreden referenties in uiteenlopende maatschappelijke sectoren.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over klimaattechniek of andere diensten/producten van Klomp?