Koelmonteur S&O (32-40 u/wk)

Koelmonteur Service en Onderhoud 

fulltime / parttime, 32-40 uur p/wk

Ervoor zorgen dat niemand oververhit raakt is voor jou een koud kunstje! Als koelmonteur ben jij namelijk de aangewezen persoon die ervoor zorgt dat allerlei voorkomende problemen aan koel- en klimaatbeheersingssystemen worden opgelost! Dat doe je snel, feilloos en met plezier! 
 


Functie Koelmonteur Service en Onderhoud 

 

  • De koelmonteur installeert en onderhoudt koel- en klimaatbeheersystemen, denk hierbij aan koeltechnische installaties, airconditioners en aan luchtbehandelingsinstallaties;

  • Daarbij voert de koelmonteur metingen en testen uit en worden er meetrapporten opgesteld;

  • De koelmonteur regelt zelfstandig de installaties in en verhelpt alle voorkomende storingen;

  • Bij het uitvoeren van de taken houdt de koelmonteur de administratie op orde, zoals het laten tekenen van werkbonnen en het bijhouden van de uren.


 

Onze Koelmonteur Service en Onderhoud 

 

  • heeft een technische opleiding gevolgd aangevuld met een vereist STEK- en F-gassen diploma; 

  • beschikt over een VCA Basis certificering en de koelmonteur beschikt over een rijbewijs B;

  • weet alle voorkomende werkzaamheden binnen de koeltechniek zelfstandig uit te voeren;

  • is een klantgerichte koelmonteur die in staat is snel problemen aan koelinstallaties in te schatten; 

  • is een koelmonteur die van aanpakken weet, flexibel is en kan goed overweg met de Amsterdamse “recht voor zijn raap” mentaliteit.

 


Voorzieningen

 

Bij deze functie van koelmonteur bieden we de volgende voorzieningen aan: mobiele telefoon, bedrijfsauto, gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s).
 


Klomp als werkgever

 

Jouw inzet is de kracht van onze dienstverlening. Daarom bieden we jou naast een uitdagende baan, een goed salaris en zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder andere aan persoonlijke ontwikkelingstrajecten met opleidingsmogelijkheden, een goede vakantieregeling en ATV dagen, reiskostenvergoeding, een bedrijfsfitnessregeling en collectieve ziektekostenverzekering. 

Klomp bruist van dynamiek en er heerst teamspirit. Je komt te werken in een enthousiast team waarmee je de drukke werkweek afsluit met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Heb jij er ook zo’n zin in? Solliciteer dan direct en sluit je aan bij ons team!


 

Deze monteursfunctie is in principe voor een fulltime dienstverband. Maar Klomp gaat mee met de tijd en biedt jou ook de mogelijkheid om deze functie 4 dagen per week uit te oefenen (32-40 uur).