EV laadoplossingenvoor de zakelijke markt

Wij bieden u integrale oplossingen voor EV Laadoplossingen.

Integrale oplossingen voor laadinfrastructuur

Het aandeel elektrische auto’s in Nederland groeit sterk. De verwachting is dat er in 2030 zo’n twee miljoen elektrische auto’s rondrijden, een vijfde van het totaal aantal personenauto’s. En daar speelt de wetgeving op in. Het is sinds 2020 verplicht om bij nieuwbouw parkeerplaatsen uit te rusten met oplaadpunten. Vanaf 2025 geldt deze verplichting voor iedere parkeerplaats.

Het plaatsen van laadpalen vraagt om vergaande installatietechnische kennis. De elektrische infrastructuur in bedrijfsomgevingen is vaak niet ingericht op extra belasting voor het opladen van elektrische auto’s. Klomp Energie zorgt voor integrale oplossingen. We passen waar nodig elektrotechnische installaties aan en leveren en installeren de laadpaal of laadpalen compleet met backoffice. Is het aanpassen van de installatie niet mogelijk of gewenst? Wij denken graag mee over het opwekken van de benodigde energie. Van zonnepanelen op het bedrijfsdak tot het realiseren van een solarcarport. We komen altijd met een even milieuvriendelijke als efficiënte oplossing.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam(Vereist)

Optimale energieverdeling

Onze totaaloplossing zorgt voor een optimale verdeling van de energie over bijvoorbeeld uw wagenpark én bedrijfspand.

Het spreekt voor zich dat wij ook de aanvragen van eventuele vergunningen en subsidies op ons nemen. Integraal is integraal.

Integrale Oplossingen

Klomp Energie zorgt voor integrale oplossingen voor elektrische mobiliteit.

Integrale oplossingen

Duurzame mobiliteit gaat verder dan de inzet van een elektrische auto. Klomp Energie zorgt voor integrale oplossingen voor elektrische mobiliteit. We passen waar nodig elektrotechnische installaties aan en leveren en installeren de laadpaal.

Backoffice

De backoffice wordt volledig in samenspraak ingericht. Het spreekt voor zich dat wij ook de aanvragen van eventuele vergunningen en subsidies op ons nemen.

Monitoring

Ons innovatieve monitoringssysteem Greeny, maakt het mogelijk installaties op afstand te monitoren en de werking te analyseren. Wanneer een installatie niet optimaal functioneert, wordt dat direct gesignaleerd en waar mogelijk van op afstand aangepast.

Storingen verhelpen

Als fysiek ingrijpen nodig is, komen onze monteurs bij uw installatie langs om de storing te verhelpen. Het grootste deel van de storingen kunnen wij op afstand oplossen.