Leerling Dakdekker

Leerling Dakdekker

fulltime / parttime, 32-40 uur p/wk


Voor jou geen tikwerk maar handwerk en het maakt jou dan ook niet uit als ze vies worden. Lekker in de buitenlucht, werken op het dak. Het resultaat van je werk zie je onder je handen ontstaan en de schil van het gebouw zie je voor eigen ogen verschijnen. Hoe mooi is dat? Jouw avontuur binnen de daktechniek start hier!

 


Functie Leerling Dakdekker

 

  • Met een vaste collega Dakdekker werk je op mooie dakprojecten binnen en rondom Amsterdam;
  • Je begint met ondersteunende en voorbereidende werkzaamheden van de Dakdekker zoals sloopwerk, vegen, schoonmaken, aanreiken van gereedschap en het ophalen van materiaal.
  • In de praktijk leer je als Leerling Dakdekker het opbouwen, onderhouden, repareren en monteren van daken. Hierbij werk je op hoogte, op de daken! 

 

Onze Leerling Dakdekker

 

  • is fysiek fit en heeft aantoonbare interesse in (dak)techniek;
  • hoeft geen afgeronde opleiding te hebben maar wel een flinke dosis aan motivatie;
  • is een vroege vogel, werkdag start om 06:30 uur;
  • stroopt graag de mouwen en geen hoogtevrees heeft;
  • toont initiatief toont en is enthousiast.Klomp als werkgever


Jouw inzet is de kracht van onze dienstverlening. Daarom bieden we jou naast een uitdagende baan, een goed salaris en zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder andere aan persoonlijke ontwikkelingstrajecten met opleidingsmogelijkheden, een goede vakantieregeling, reiskostenvergoeding en een bedrijfsfitnessregeling. 

Klomp bruist van dynamiek en er heerst teamspirit. Je komt te werken in een enthousiast team waarmee je de drukke werkweek afsluit met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Heb jij er ook zo’n zin in? Solliciteer dan direct en sluit je aan bij ons team! 

 

Deze monteursfunctie is in principe voor een fulltime dienstverband. Maar Klomp gaat mee met de tijd en biedt jou daarom ook de mogelijkheid om deze functie 4 dagen per week uit te oefenen (32-40 uur).