Leerling Leidekker (32-40 u/wk)

Leerling Leidekker

fulltime / parttime, 32-40 uur p/wk

Zoek je een baan met toekomst? Een kansrijk beroep? Word dan Leidekker! Leidekken is een stoer vak waarbij je op de daken werkt van indrukwekkende panden. Een afgeronde opleiding is geen vereiste, daarentegen verwachten we wel een hoge dosis aan motivatie om dit mooie vak te leren! Is die aanwezig en heb je geen last van hoogtevrees? Meld je dan vandaag nog aan voor een kennismakingsgesprek!

 

Functie Leerling Leidekker

 

  • Met een ervaren Leidekker werkt de Leerling Leidekker op mooie dakprojecten zoals op monumentale en kapitale panden voor nieuwbouw, renovatie en restauratie van het dak;

  • De Leerling Leidekker begint met ondersteunende en voorbereidende werkzaamheden van de Leidekker zoals sloopwerk, vegen, schoonmaken, aanreiken van gereedschap en het ophalen van materiaal;

  • Daarbij leert de leerling Leidekker in praktijk het opbouwen, onderhouden, repareren en monteren van leien daken. 

 


Onze Leerling Leidekker

 

  • is fysiek fit met een achtergrond in de installatietechniek en veel interesse in het leidekken, 

  • hoeft geen afgeronde opleiding te hebben maar wel een flinke dosis aan motivatie om te leren,

  • is een stipte vroege vogel, de werkdag van de leerling leidekker start om 06:30 uur,

  • is iemand die graag de mouwen opstroopt en geen hoogtevrees heeft,

  • toont initiatief toont en is enthousiast.

 


Klomp als werkgever

 

Jouw inzet is de kracht van onze dienstverlening. Daarom bieden we jou naast een uitdagende baan, een goed salaris en zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder andere aan persoonlijke ontwikkelingstrajecten met opleidingsmogelijkheden, een goede vakantieregeling, reiskostenvergoeding en een bedrijfsfitnessregeling. 

Klomp bruist van dynamiek en er heerst teamspirit. Je komt te werken in een enthousiast team waarmee je de drukke werkweek afsluit met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Heb jij er ook zo’n zin in? Solliciteer dan direct en sluit je aan bij ons team!

 

Deze monteursfunctie is in principe voor een fulltime dienstverband. Maar Klomp gaat mee met de tijd en biedt jou daarom ook de mogelijkheid om deze functie 4 dagen per week uit te oefenen (32-40 uur).