Leerling Zinkwerker (32-40 u/wk)

Leerling Zinkwerker 

fulltime / parttime, 32-40 uur p/wk


Wil jij een uitdagende job? Ga dan het dak eens op en ontdek hoe gaaf het is om daar boven op het dak te werken en tegelijkertijd te genieten van Nederlands mooiste uitzichten. Zodra je de fijne kneepjes van dakdekken onder de knie hebt zul je ongetwijfeld meer willen. Dan gaan we een stapje verder: naar zinkwerk! 

Bij de mooiste dakprojecten leren onze experts jou in praktijk hoe je zink bewerkt, installeert en soldeert. Dus heb jij ervaring in dak- of installatietechniek en/of ben je geïnteresseerd in zinkwerk, dan zijn wij er om jou te ontpoppen tot een echte zinkgoeroe!


 

Functie Leerling Zinkwerker

 

  • Met een ervaren zinkwerker werk je op mooie dakprojecten zoals op monumentale en kapitale panden voor nieuwbouw, renovatie en restauratie van het dak;

  • Je begint met ondersteunende en voorbereidende werkzaamheden van de zinkwerker zoals sloopwerk, vegen, schoonmaken, aanreiken van gereedschap en het ophalen van materiaal;

  • Daarbij leer je in de praktijk het bekleden van daken en gevels en al het zinkwerk rondom daken zoals het vrijmaken, repareren, solderen, vernieuwen en plaatsen van zinken dakgoten en felsbanen.

 


Onze Leerling Zinkwerker

 

  • is fysiek fit en en heeft een technische achtergrond in de installatietechniek en interesse in daktechniek, 

  • hoeft geen afgeronde opleiding te hebben maar wel een flinke dosis aan motivatie om te leren,

  • is een stipte vroege vogel, de werkdag start om 06:30 uur,

  • is iemand die graag de mouwen opstroopt en geen hoogtevrees heeft,

  • toont initiatief toont en is enthousiast.

 


Klomp als werkgever

 

Jouw inzet is de kracht van onze dienstverlening. Daarom bieden we jou naast een uitdagende baan, een goed salaris en zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder andere aan persoonlijke ontwikkelingstrajecten met opleidingsmogelijkheden, een goede vakantieregeling, reiskostenvergoeding en een bedrijfsfitnessregeling. 

Klomp bruist van dynamiek en er heerst teamspirit. Je komt te werken in een enthousiast team waarmee je de drukke werkweek afsluit met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Heb jij er ook zo’n zin in? Solliciteer dan direct en sluit je aan bij ons team! 

 

Deze monteursfunctie is in principe voor een fulltime dienstverband. Maar Klomp gaat mee met de tijd en biedt jou daarom ook de mogelijkheid om deze functie 4 dagen per week uit te oefenen (32-40 uur).