Leien dak

Leien dak: Klomp is dé specialist in Amsterdam

Een renovatie of restauratie van een leien dak vraagt om specifieke ambachtslieden. Op daken van monumentale panden kom je namelijk ook zaken tegen zoals zinken goten, loden bedekkingen, koperen ornamenten en bekleding met losanges.

In Amsterdam is Klomp dé specialist in leien daken. Onze organisatie bevat vakmensen pur sang zoals leidekkers, koperslagers, zinkwerkers, loodgieters en dakdekkers. Stuk voor stuk creatieve dakpuristen met unieke kennis van ambachtelijke materialen en Amsterdamse architectuur. Tevens hebben deze professionals de beschikking over een eigen zetterij, uitgerust met onder andere walsbanken, zetbanken, slagscharen en kraalbanken.

Klomp ontzorgt opdrachtgevers met integraal dakbeheer; van onderzoek, advies, ontwerp en planning, tot uitvoering en (prestatiegericht) onderhoud. Vanuit een professionele en innovatieve organisatie streven wij dagelijks naar optimale kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Klomp Groep, alles onder één technisch dak
De Klomp Groep uit Amsterdam-Noord is een collectief van complementaire bedrijven. Samen bieden zij technisch totaalbeheer op het gebied van installatietechniek, daktechniek, elektrotechniek, klimaattechniek en beveiligingstechniek.

Leien dak in Amsterdam? Klomp!

  • + Specialist in leiwerk, zinkwerk, koperwerk en loodwerk op daken
  • + Bijna 60 jaar ervaring in Amsterdam
  • + Eigen leidekkers en eigen zetterij
  • + Integraal dakbeheer + technisch totaalbeheer

Meer informatie of offerte aanvragen?

Zoekt u een profesionele partij om uw leien dak te vernieuwen of te onderhouden? Neem dan contact met ons op!