Loodgieter Service en Onderhoud (32-40 u/wk)

Loodgieter Service en Onderhoud

fulltime / parttime, 32-40 uur p/wk

Onze collega’s van de afdeling Service & Onderhoud hebben versterking nodig. Ben jij onze nieuwe redder in nood? Als zelfstandig loodgieter heb je graag zelf de leiding. Zelfverzekerd van je vakkennis los jij alle voorkomende loodgietersproblemen op. Jij weet heel goed wat je doet en wat je doet doe je ook heel goed. Loodgietersproblemen oplossen geeft jou een kick, iedere keer weer! Slaat dit op jou? Dan pas jij in ons team!

 

Functie Loodgieter Service en Onderhoud

 

  • De loodgieter draagt zorg voor vervanging of reparatie van dakgoten, afvoeren, leidingen en sanitair;

  • Evenals het verrichten van service- en onderhoudswerkzaamheden aan water-, gas- en cv-installaties;

  • Daarbij soldeert de loodgieter waterleidingen en worden er pijpfittingswerkzaamheden verricht alsook overige installatiewerkzaamheden.

 


Onze Loodgieter Service en Onderhoud

 

  • heeft een technische opleiding gevolgd, aangevuld met allround kennis van de installatiebranche;
  • beschikt over een VCA Basis certificering en heeft een rijbewijs B;
  • weet alle voorkomende werkzaamheden binnen het loodgietersvak zelfstandig uit te voeren;
  • is een klantgerichte loodgieter met verantwoordelijkheidsgevoel en die oplossingsgericht werkt;
  • is een loodgieter die van aanpakken weet, flexibel is en goed overweg kan met de Amsterdamse “recht voor zijn raap” mentaliteit.

 


Voorzieningen


Bij deze functie van loodgieter bieden we de volgende voorzieningen aan: mobiele telefoon, bedrijfsauto, gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s).Klomp als werkgever


Jouw inzet is de kracht van onze dienstverlening. Daarom bieden we jou naast een uitdagende baan, een goed salaris en zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder andere aan persoonlijke ontwikkelingstrajecten met opleidingsmogelijkheden, een goede vakantieregeling en ATV dagen, reiskostenvergoeding, een bedrijfsfitnessregeling en collectieve ziektekostenverzekering. 

Ga jij nu met lood in je schoenen naar je werk en kijk je er naar uit om te werken in een bedrijf waar het wél gezellig is en waar wél gedaan wordt wat je is beloofd? Kom dan bij ons! Klomp bruist van dynamiek en er heerst teamspirit. Je komt te werken in een enthousiast team waarmee je de drukke werkweek afsluit met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Heb jij er ook zo’n zin in? Solliciteer dan direct en sluit je aan bij ons team!

 

Deze functie van loodgieter service en onderhoud is in principe voor een fulltime dienstverband. Maar Klomp gaat mee met de tijd en biedt jou daarom ook de mogelijkheid om deze functie 4 dagen per week uit te oefenen!