Marketing Coördinator

Marketing Coördinator

Fulltime/Parttime, 32-40 uur p/wk

 

Jij weet precies wat er nodig is om de zichtbaarheid (online en offline) van Green4Energy te vergroten. Jij bent een marketing expert die verschillende kanalen weet te creëren te optimaliseren en te monitoren. Het bouwen aan een merk is helemaal jouw ding, daarbij weet je jezelf compleet in een merk in te leven. Als je vervolgens de mouwen mag opstropen om de diverse campagnes te begeleiden, dan is het feestje helemaal compleet!


Bij Green4Energy zoeken we een marketing coördinator met karakter! In de rol als marketing coördinator ben je verantwoordelijk voor het marketing beleid van Green4Energy.  Daartoe werk je samen met een netwerk van experts op diverse (marketing) deelgebieden. Je overziet en stuurt al de noodzakelijke activiteiten welke nodig zijn om te komen tot een succesvolle campagne.
 

Je werkt in deze rol samen met
 

 • SEA, SEO experts

 • social media experts

 • website bouwers

 • vormgevers en tekstschrijvers.

 • fotografen en videomakers


Tot je verantwoordelijkheden behoren
 

 • Het bewaken de huisstijl van Green4Energy in alle communicatie kanalen

 • Het uitrollen van campagnes voor o.a. Facebook, Instagram en LinkedIn en ontwikkelt ideeën

 • Het in de markt zetten van nieuwe producten

 • Het analyseren van lopende acties en activiteiten en verbeterd deze continue


Je achtergrond / ervaring is bij voorkeur
 

 • Een afgeronde HBO opleiding richting marketing & communicatie

 •  2-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie

 • Heeft een brede kennis op het gebied van marketing en is daardoor een adviseur- en sparringpartner van zowel collega’s als de directie;

 • Bezit creatief- en innoverend denkvermogen en is sterk in het plannen en organiseren,


Kwaliteit is belangrijker dan opleiding of ervaring! Verras ons, daag ons uit, laat zien wie je bent en wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Het is een uitdagende functie waarin je veel creativiteit kwijt kunt, samenwerkt in een netwerk van experts en verantwoording draagt.  Wij bieden jou een leuke en energieke werkomgeving met een mooi passend salaris.  Spreekt dit je aan? Reageer vandaag nog!
 

Green4Energy als werkgever


Jouw inzet is de kracht van onze dienstverlening, daarom bieden we jou naast een uitdagende baan en een goed salaris zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder andere aan persoonlijke ontwikkelingstrajecten met opleidingsmogelijkheden, een goede vakantieregeling en ADV-dagen, reiskostenvergoeding, een bedrijfsfitnessregeling en collectieve ziektekostenverzekering.

Teken voor een carrière in een bedrijf dat bruist van innovatie en passie voor techniek! Een bedrijf dat een belangrijke rol speelt als het gaat om verduurzaming van huishoudens en bedrijven. Eén stap binnen en je voelt de bevlogenheid, de passie voor techniek maar ook de warmte van de collega’s die je welkom heten. Je komt in een warm nest terecht, een familiebedrijf die het belangrijk vindt dat alle medewerkers op hun plek zitten en het naar hun zin hebben.
 

Solliciteren


Ben je enthousiast geworden? Leuk! We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Via onderstaande sollicitatiebutton kun je direct reageren op deze vacature! Nadat je het sollicitatieformulier hebt ingevuld en jouw cv hebt geüpload, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Wij streven ernaar je binnen 2 weken je te informeren over de status van jouw sollicitatie. Heb je vragen over de inhoud van de functie, neem dan contact op met onze HR afdeling, te bereiken via telefoonnummer 020-6304585 of via emailadres: pz@klompbv.nl.