Meet- & Regeltechniek

Meet- en regeltechniek: altijd een optimaal resultaat

Ieder gebouw kent tal van elektrische en mechanische systemen. Denk aan ventilatie, verwarming, verlichting, koeling/airconditioning, luchtvochtigheid en zonwering. Samen beïnvloeden deze systemen de ‘binnenomstandigheden’. Maar: werken die systemen ook efficiënt samen en zijn ze afgestemd op elkaar?

Energie besparen en klimaat regelen: automatisch

Met een gebouwbeheersysteem (regeltechische installatie) van Klomp zijn alle gebouwsystemen onderwerp van permanente monitoring op afstand. De systemen worden afgesteld én perfect op elkaar afgestemd. Het resultaat is dat steeds het gewenste binnenklimaat aanwezig is en tegelijk maximaal energie wordt bespaard. Zonder dat u er omkijken naar heeft.

 

Duurzaam, comfortabel, gemakkelijk

Bijvoorbeeld: door op het juiste moment de zonwering te activeren, hoeft de airco pas later aan. Door te anticiperen op buitentemperaturen, functioneert de verwarming zuinig en optimaal. En met interactieve verlichting, brandt er nooit licht waar dat niet hoeft. Klomp meet en regelt alle systemen integraal en op afstand. Met als resultaat een perfecte balans tussen omstandigheden, operationele eisen en een zo laag mogelijk energieverbruik.

Klomp adviseert over meet- en regeltechniek, plaatst en onderhoudt gebouwbeheersystemen en biedt inzichtelijkheid door transparante rapportages.

Wilt u meer informatie over meet- en regeltechniek of andere diensten/producten van Klomp?