MissieVisie

Innovatieve verduurzaming van huishoudens en bedrijven.

Edwin Klomp

Edwin Klomp – Directeur 

Welkom bij Klomp

Van vakmanschap tot innovatieve oplossingen

In mei 2023 zijn we uitgeroepen tot de winnaar van de Ondernemersverkiezing van Noord-Holland 2023. We zijn immens trots op deze kroon op ons werk! Als familiebedrijf met 60 jaar ervaring is Klomp dé totaalaanbieder voor de zakelijke markt. Innovatie en duurzaamheid zit in ons DNA. Maatwerkoplossingen binnen de installatie-, energie-, en daktechniek is onze grote passie. Hiermee verduurzamen wij vastgoed en versnellen we de energietransitie. Onze gedreven vakspecialisten maken dagelijks impact op het leef- en werkcomfort van miljoenen Nederlanders.

Aldus Edwin Klomp

Wat doen wij dan precies?

Missie, visie en kernwaarden

Missie

Hierbij kun je rekenen op een innovatieve samenwerkingspartner in verduurzaming en techniek.

Met een team van gedreven vakspecialisten in energie, daken en gebouw gebonden installaties weten wij dagelijks écht impact maken op het leef- en werkcomfort van miljoenen Nederlanders.

Door de inzet van Trias Energetica weten we voor klanten echt het verschil te maken en invulling te geven aan verduurzaming.

Visie

Techniek en samenwerking zijn ons fundament. Beiden zijn volledig verstrengeld in de organisatie en in onze genen. Dat zie je in onze bedrijfscultuur maar ook in de duurzame relaties met onze klanten. Want wij geloven dat uit partnerships, innovaties worden geboren. Hierdoor bieden wij onze klanten altijd meerwaarde: Innovatie door samenwerking! In onze visie is innovatie een continu proces, door inzet van digitalisering en automatisering weten we total cost of ownership steeds beter te voorspellen en duurzamer in te zetten.

Onze kernwaarden

Een duurzame toekomst, voor minder doen we het niet. Onze kernwaarden spelen hierin de hoofdrol. Onze betrouwbare karakter, ons streven naar innovatieve oplossingen en samenwerking en onze betrokkenheid bij projecten én mensen plaveien het pad naar een schoner Nederland dat klaar is voor de toekomst!

  • Erkend
  • Professioneel
  • Ervaring
  • Oplossingsgericht
  • Conceptueel
  • Automatisering
  • Loyaal
  • Duurzaam
  • Inclusiviteit

Dit alles realiseren wij volgens de hoogste standaard

Vanzelfsprekend staan wij als gecertificeerd installateur voor de hoogste kwaliteitsstandaard bij advies en installatie. Zo garanderen we waterdichte oplossingen,  opbrengst én energiebesparing. Klomp Energie is als één van de weinige installateurs in Nederland, naast ISO9001, VCA**, Scope12, SCL-trede 2 en ISO14001, ook BRL 6000-AB gecertificeerd. En hier zijn wij stiekem best een beetje trots op!

Nom en gasvrij wonen

Onze cultuur

Klomp is al sinds haar oprichting in 1961 een echt familiebedrijf waar iedereen elkaar kent en helpt.

De kracht van onze mensen is de kracht van onze dienstverlening, elke schakel is essentieel. Dat we een erkend leer- en werkbedrijf zijn, past bij onze cultuur. Onze leermeesters vinden niets mooier dan het onder hun hoede nemen van de nieuwe talenten in onze familie.

Oorspronkelijk stond Klomp vooral bekend als specialist in de gebouwgebonden techniek. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de alleskunner in installatietechniek, daktechniek en energietechniek.

Duurzaamheid en milieubewust

We doen het niet alleen!

Voor de realisatie van onze uitdagende projecten, werken we samen met vaste partners. Denk aan partijen die vooroplopen op het gebied van data en analyses, maar ook aan experts op het gebied van biodiversiteit en hittebestrijding en startups die in proeftuinen naar hartenlust experimenteren op de toepassingen van de toekomst.

Over toekomst gesproken: we werken ook met veel plezier en succes samen met de Vakschool Technische Installaties, het ROC van Amsterdam en Installatiewerk Noord-Holland. Met elkaar bieden we aanstormend technisch talent alle ruimte om te excelleren.

Missie & Visie : Samemwerkingspartner

Dagelijks gaan wij vol passie aan de slag voor:

Profiel

In 1961 opgericht vanuit een passie voor techniek. Anno 2020 uitgegroeid tot een groep van complementaire bedrijven; Klomp biedt technisch totaalbeheer op het gebied van installatietechniek, daktechniek, elektrotechniek, klimaattechniek en beveiligingstechniek. Van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud.

Geschiedenis

De wortels van Klomp zijn inmiddels 60 jaar oud.

Dhr. F. Klomp senior richtte de firma in 1961 op en vestigde zich aan de Eerste Vogelstraat in Amsterdam-Noord. 

Onder de leiding van de tweede generatie groeide Klomp verder. De locatie aan de Landsmeerdijk werd in 2001 ingeruild voor een nieuw bedrijfsgebouw aan de Printerstraat op het NDSM Terrein. Destijds werkte ruim 40 mensen voor Klomp. Het zusterbedrijf Klomp Dakbedekkingsystemen werd in 2005 opgericht om de kwaliteit van dit specialistische dakwerk te waarborgen.

De laatste verhuizing vond plaats in 2010. Het bedrijf was de locatie aan de Printerstraat ontgroeid en aan de Digitaalstraat op hetzelfde NDSM-terrein werd een nieuw, multifunctioneel en zeer duurzaam bedrijfsgebouw neergezet. Vanuit deze nieuwe locatie kan Klomp de continuïteit en kwaliteit waarborgen en verder bouwen aan de relatie met zijn groeiende klantenkring.

Klomp BV - geschiedenis

Zonen Frans en Edwin Klomp volgden hun vader, Dhr. F. Klomp senior, op en namen in 1995 de aandelen van het bedrijf over.

Onze bedrijfspanden door de jaren heen.

Nieuwendammerdijk
1965 - 1978

Geschiedenis Klomp BV

Landsmeerderdijk
1982 - 2001

Geschiedenis van Klomp BV

Printerstraat
2001 - 2010

Geschiedenis van Klomp

Digitaalstraat
2010 - heden

Klomp BV - alle techniek onder 1 dak

Ook deel uitmaken van ons dream team?