MissieVisie

Innovatieve verduurzaming van huishoudens en bedrijven.

Nom en gasvrij wonen

Missie

Bij Klomp staat de mens centraal en dat zie je overal in terug.

Hierbij kun je rekenen op een innovatieve samenwerkingspartner in verduurzaming en techniek.

Met een team van gedreven vakspecialisten in energie, daken en gebouw gebonden installaties weten wij dagelijks écht impact maken op het leef- en werkcomfort van miljoenen Nederlanders.

Door de inzet van Trias Energetica weten we voor klanten echt het verschil te maken en invulling te geven aan verduurzaming.

 

Samenwerkingspartner

Uit partnerships worden innovaties geboren waardoor we alles veel breder kunnen aanpakken. “Innovatie door samenwerking!”

Missie & Visie : Samemwerkingspartner

We gaan voor duurzame relaties met klanten, door een volwaardige gesprekspartner te zijn en mee te denken van begin tot eind.

Missie & Visie - innovatieve samenwerkingspartner

Visie

Klomp is een innovatieve samenwerkingspartner voor verduurzaming én techniek.

Techniek en samenwerking zijn ons fundament. Beiden zijn volledig verstrengeld in de organisatie en in onze genen.

Dat zie je in onze bedrijfscultuur maar ook in de duurzame relaties met onze klanten. Want wij geloven dat uit partnerships, innovaties worden geboren. Hierdoor bieden wij onze klanten altijd meerwaarde: Innovatie door samenwerking!

In onze visie is innovatie een continu proces, door inzet van digitalisering en automatisering weten we total cost of ownership steeds beter te voorspellen en duurzamer in te zetten.

Profiel

In 1961 opgericht vanuit een passie voor techniek. Anno 2020 uitgegroeid tot een groep van complementaire bedrijven; Klomp biedt technisch totaalbeheer op het gebied van installatietechniek, daktechniek, elektrotechniek, klimaattechniek en beveiligingstechniek. Van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud.

Geschiedenis

De wortels van Klomp zijn inmiddels 60 jaar oud.

Dhr. F. Klomp senior richtte de firma in 1961 op en vestigde zich aan de Eerste Vogelstraat in Amsterdam-Noord. 

Onder de leiding van de tweede generatie groeide Klomp verder. De locatie aan de Landsmeerdijk werd in 2001 ingeruild voor een nieuw bedrijfsgebouw aan de Printerstraat op het NDSM Terrein. Destijds werkte ruim 40 mensen voor Klomp. Het zusterbedrijf Klomp Dakbedekkingsystemen werd in 2005 opgericht om de kwaliteit van dit specialistische dakwerk te waarborgen.

De laatste verhuizing vond plaats in 2010. Het bedrijf was de locatie aan de Printerstraat ontgroeid en aan de Digitaalstraat op hetzelfde NDSM-terrein werd een nieuw, multifunctioneel en zeer duurzaam bedrijfsgebouw neergezet. Vanuit deze nieuwe locatie kan Klomp de continuïteit en kwaliteit waarborgen en verder bouwen aan de relatie met zijn groeiende klantenkring.

Klomp BV - geschiedenis

Zonen Frans en Edwin Klomp volgden hun vader, Dhr. F. Klomp senior, op en namen in 1995 de aandelen van het bedrijf over.

Onze bedrijfspanden door de jaren heen.

Nieuwendammerdijk
1965 - 1978

Geschiedenis Klomp BV

Landsmeerderdijk
1982 - 2001

Geschiedenis van Klomp BV

Printerstraat
2001 - 2010

Geschiedenis van Klomp

Digitaalstraat
2010 - heden

Klomp BV - alle techniek onder 1 dak