Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
2024-04-02

Wat kun je verwachten tijdens de Open Bedrijvendag? 

De Open Bedrijvendag in Amsterdam-Noord biedt iedereen de mogelijkheid op een laagdrempelige manier kennis te maken met ons warme familiebedrijf. Op vrijdag 19 april 2024 zetten wij letterlijk en figuurlijk onze deuren open voor iedereen die:  

  • op zoek is naar een baan in de techniek;  
  • zich oriënteert op werk in onze branche; 
  • een stageplek zoekt; 
  • geïnteresseerd is in een leer-/werktraject; 
  • op welke manier dan ook geïnteresseerd is in ons mooie bedrijf. 

We gaan graag met je in gesprek en staan voor je klaar om je rond te leiden en jouw vragen te beantwoorden. 

Ben je op zoek naar een baan in de techniek?

Klomp werkt dagelijks met hoogwaardige partners aan toonaangevende projecten. Bij Klomp doen we alles samen, onze medewerkers staan dan ook centraal. Wil jij voor Klomp aan de slag? Dan kun je rekenen op een goed salaris.  

Nieuwste snufjes te zien tijdens Open bedrijvendag

Tevens werk je samen met een mooie mix van ervaren vakmensen en jonge talenten aan traditioneel lood- en zinkwerk én de allernieuwste technische installaties voor warmtepompen en zonnepanelen. Heb jij passie voor duurzaamheid en techniek? Dan voel je je bij ons vast snel thuis!

Passie voor duurzaamheid en techniek

Met meer dan honderddertig collega’s werken wij elke dag opnieuw aan verduurzamingsoplossingen voor verschillende opdrachtgevers. Bij Klomp is geen dag hetzelfde en hoef je niet bang te zijn dat je je verveelt. Omdat we alle technieken onder één dak aanbieden, zijn de mogelijkheden eindeloos en bieden we je talrijke doorgroeimogelijkheden.   

Maak kennis met de Klomp disciplines

Van daktechniek, energietechniek en installatietechniek tot service en onderhoud; Klomp biedt het allemaal aan. Wil jij zien en ervaren hoe het er bij ons aan toe gaat? Je bent van harte welkom in ons mooie bedrijfspand.

Noteer vrijdag 19 april in de agenda

Kom jij vrijdag 19 april naar de Digitaalstraat 5 in Amsterdam-Noord voor een rondleiding? Wij kijken nu al uit naar jouw komst, zorgen dat de koffie klaar staat en gaan graag met je in gesprek.  
 
Tot dan!

VEBAN organiseert de Open Bedrijvendag Amsterdam Noord.

Lees meer:

Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.
nov, 14, 2023

Mike Wiersma viert zijn officiële 1-jarig jubileum bij Klomp

Bij Klomp vieren we het éénjarig jubileum van Mike Wiersma als officiële medewerker. Deze mijlpaal is extra speciaal omdat het een beloning is voor het succesvol behalen van het diploma Eerste Monteur niveau 3 via het IW Leren & Werken-traject vanuit Klomp. Nadat hij vorig jaar zijn diploma behaalde, trad hij in dienst bij Klomp. Mike heeft niet alleen zijn technische vaardigheden verder ontwikkeld, maar heeft ook overtuigend aangetoond dat doorzettingsvermogen en een passie voor het vak de sleutels tot succes zijn. Lees verder om meer te ontdekken.