AVM Service maakt vlieguren bij THIS IS HOLLAND

AVM Service maakt vlieguren bij THIS IS HOLLAND

09 april 2018

Amsterdam en de rest van Nederland zijn een spectaculaire attractie rijker. De zogenoemde ‘flight experience’ van THIS IS HOLLAND opende op 1 februari haar deuren in Amsterdam-Noord. En sindsdien maken onze monteurs daar ook vlieguren!

THIS IS HOLLAND is een unieke 5D vliegervaring die je Nederland niet alleen laat zien, maar ook echt laat beleven. Bij THIS IS HOLLAND vlieg je als het ware als een vogel en laat je je verrassen door de diversiteit, schoonheid en rijkdom van de Lage Landen. Een adembenemende reis langs vele mooie plekken van ons land, waaronder de Zaanse Schans, de Veluwe en de Amsterdamse grachten. Met aanvullende effecten als wind, nevel en geuren, lijkt het echt alsof je door de lucht vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert.

AVM Service –onderdeel van Klomp– is vanaf het begin nauw betrokken geweest bij het project en wij mogen ons zelfs partner noemen van de organisatie. Ons bedrijf richtte voor THIS IS HOLLAND een eigen storingsdienst in: 7 dagen per week zijn er twee monteurs van ons aanwezig bij THIS IS HOLLAND. Elke morgen doen we een testvlucht om alle veiligheidsaspecten te checken.

Gwen Melcherts, Director Operations bij THIS IS HOLLAND, is uitermate tevreden over AVM Service: 
“Wij hebben onze eigen technisch specialist in huis en AVM is onze vaste partner die ons daarbij helpt. Het is een fantastische samenwerking en we spreken dan ook echt van een partnership. In ‘noodsituaties’ is AVM super flexibel en ze denken waar mogelijk met ons mee. Ik zou echt niets kunnen bedenken dat niet goed is geregeld!” 

» Website THIS IS HOLLAND

Delen: