Klomp’s bijdrage aan duurzaam nieuwbouwproject BEJO Zaden in Vakblad Industriebouw

Met gepaste trots delen wij ons project in Vakblad Industriebouw! Samen met het bouwteam, bestaande uit De Geus Bouw, Elektropartners BV, ME-2 architecten en Adviesbureau Sijperda-Hardy, heeft Klomp een essentiële rol gespeeld in het verwezenlijken van het indrukwekkende hoofdkantoor van BEJO Zaden.
2023-07-10
Duurzaam hoofdkantoor BEJO Zaden

Wij zijn verheugd om ons project voor het nieuwe hoofdkantoor van BEJO Zaden met jullie te delen. Het kantoor, gelegen in Warmerhuizen, is een opvallend duurzaam gebouw dat voldoet aan de hoogste normen van energie-efficiëntie en comfort. Als specialist in technische installaties hebben wij een belangrijke rol gespeeld in het creëren van een optimaal binnenklimaat voor het kantoorpand.

Efficiënte, duurzame installaties

Onze technische installaties voor verwarming, koeling en ventilatie zijn zorgvuldig ontworpen en geïmplementeerd. Met oog voor de toekomst en duurzaamheid hebben wij innovatieve oplossingen toegepast, waaronder een geavanceerd gebouwbeheersysteem en een diepe open bron. Deze systemen zorgen voor een efficiënte energieopwekking en regeneratie, wat resulteert in een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik en de CO2-uitstoot.

Gezond binnenklimaat

Het duurzame karakter van het gebouw wordt verder versterkt door een continue luchtstroom in alle kantoorvertrekken, verzorgd door indrukwekkende luchtbehandelingskasten. Daarnaast hebben wij gezorgd voor een aangename temperatuur in elke hoek van het gebouw met maar liefst 42 kilometer aan vloerverwarmingsslangen.

Samen maken we verschil

Bij ons streven wij continu naar duurzame oplossingen die niet alleen het werkcomfort van onze klanten verbeteren, maar ook de impact op het milieu minimaliseren. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen het verschil kunnen maken. Het project voor BEJO Zaden is daar een prachtig voorbeeld van.

Lees het artikel!

Wil je meer weten over dit bijzondere project? Lees dan hieronder het volledige artikel dat is verschenen in Vakblad Industriebouw, waarin ook onze samenwerkingspartners aan het woord komen. Op pagina 12 worden de technische installaties en innovatieve oplossingen van Klomp, onder leiding van projectleider Erik Slagter, uitgebreid besproken. Daarnaast komt bedrijfsleider Carlo Nonneman aan het woord, waarbij hij het belang van duurzaamheid benadrukt. Neem zeker een kijkje!

Duurzaam hoofdkantoor in volle gang

Samen met ons bouwteam en BEJO Zaden werken wij vol enthousiasme aan de oplevering van dit duurzame en functionele hoofdkantoor. Het project is nog in volle gang en wordt naar verwachting eind dit jaar of begin volgend jaar opgeleverd. Wij zijn trots op het werk dat tot nu toe is verricht en kijken uit naar het moment waarop BEJO Zaden hun nieuwe hoofdkantoor in gebruik kan nemen.

Inzet voor duurzaamheid

Wij blijven ons inzetten voor duurzame installaties en innovatieve oplossingen, waarmee we een positieve impact hebben op het milieu en het comfort van onze klanten verbeteren. Neem voor meer informatie over ons bedrijf en onze diensten gerust contact met ons op!

Lees meer:

Damsko Stephen Connell Waldy van Geenen
sep, 18, 2023

Damsko Duikt in de Wereld van Dakdekker Stephen Connell

De stad Amsterdam ontwaakte vanmorgen onder hevige onweersbuien die de straten verlichtten. Maar wat begon als een onstuimige ochtend, ontpopte zich tot een mooie ochtend met een bijzondere gebeurtenis. In dit nieuwsartikel nemen we je mee naar het centrum van de actie, waar moedige dakhelden, met in de hoofdrol onze eigen dakdekker Stephen Connell, een daklekkage trotseerden en een programmamaker van AT5 een onthullend verhaal vastlegde.
Tonnie Eier
sep, 15, 2023

Tonnie Eier: 12,5 Jaar Dakdekker bij Klomp en Een Echte Allround Vakman

Bij Klomp vieren we met trots een opmerkelijke mijlpaal: het 12,5-jarig jubileum van Tonnie Eier, een onmisbare kracht binnen ons team en een ware duizendpoot als dakdekker. Al meer dan een volledig decennium heeft hij onvermoeibaar gewerkt om onze daken te beschermen tegen de elementen en om complexe problemen op te lossen. Zijn toewijding en vakmanschap hebben Klomp en onze gewaardeerde klanten al die jaren in de hoogste mate van dienstbaarheid gehouden. Het is een moment van erkenning voor de bijdragen van Tonnie en een viering van zijn expertise in de wereld van dakbedekking.
Klomp Behaalt Opnieuw VCA**-Certificaat
sep, 11, 2023

Klomp Behaalt Opnieuw VCA **!

Klomp heeft opnieuw het VCA**-certificaat behaald, een erkenning van onze diepgewortelde toewijding aan veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Het certificaat gaat verder dan een symbolische prestatie; het belichaamt onze belofte aan klanten en partners om altijd de hoogste normen te handhaven. Richard Klaver, onze veiligheidsdeskundige, en Sandra Bruns, onze KAM-coördinator, delen inzichten in onze benadering, die verder gaat dan de standaardnormen. Dit nieuwsbericht nodigt u uit om meer te ontdekken over onze voortdurende inspanningen en hoe we samenwerken aan een veiligere en duurzamere toekomst. Lees het volledige verhaal op deze pagina. Samen maken we een verschil!
Interview Ted Smit
sep, 08, 2023

Terug naar Klomp: Ted’s Inspirerende Reis

In dit hartelijk interview met Ted Smit, onlangs benoemd tot Teamleider Projecten bij Klomp, onthult hij zijn diepgewortelde motivatie om terug te keren naar Klomp en zijn duidelijke visie op de toekomst van de organisatie. Ted deelt enthousiast zijn indrukken van positieve veranderingen binnen Klomp sinds zijn laatste verblijf en zijn actieve betrokkenheid bij essentiële projecten die de groei en het succes van Klomp voortstuwen.
sep, 07, 2023

Viering van Toewijding: Onze Geweldige Jubilarissen bij Klomp!

Deze maand vieren we bij Klomp de jubilea van Wouter, Moniek, en Jordi, die belangrijke mijlpalen in hun Klomp-carrière bereiken. Lees verder om te ontdekken hoe hun opmerkelijke groei, bijdragen aan ons team, en waardering voor de Klomp-familiecultuur hen onderscheiden. Klomp is meer dan een werkplek; het is een plek waar we samen groeien, leren en successen vieren.
Tectum Award 2023
sep, 04, 2023

Klomp Triomfeert bij TecTum Diploma-uitreiking in Dakbranche

Op de gedenkwaardige avond van 29 juni vond de jaarlijkse diploma-uitreiking plaats bij TecTum, het vooraanstaande instituut voor professionals in de dakbranche. Klomp werd met trots erkend als één van de hofleveranciers, met maar liefst vijf succesvolle afgestudeerden die hun welverdiende diploma’s in ontvangst namen. Deze feestelijke gelegenheid, die glans kreeg door de aanwezigheid van presentatrice Fresia Cousiño Arias die samen met prominenten uit de dakbranche (waaronder Edwin Klomp) de uitreiking verzorgde, benadrukt het cruciale belang van toewijding en educatie in de dynamische wereld van de dakbranche. Lees verder om meer te ontdekken over deze inspirerende avond vol prestaties en beloningen.