Klomp’s bijdrage aan duurzaam nieuwbouwproject BEJO Zaden in Vakblad Industriebouw

Met gepaste trots delen wij ons project in Vakblad Industriebouw! Samen met het bouwteam, bestaande uit De Geus Bouw, Elektropartners BV, ME-2 architecten en Adviesbureau Sijperda-Hardy, heeft Klomp een essentiële rol gespeeld in het verwezenlijken van het indrukwekkende hoofdkantoor van BEJO Zaden.
2023-07-10
Duurzaam hoofdkantoor BEJO Zaden

Wij zijn verheugd om ons project voor het nieuwe hoofdkantoor van BEJO Zaden met jullie te delen. Het kantoor, gelegen in Warmerhuizen, is een opvallend duurzaam gebouw dat voldoet aan de hoogste normen van energie-efficiëntie en comfort. Als specialist in technische installaties hebben wij een belangrijke rol gespeeld in het creëren van een optimaal binnenklimaat voor het kantoorpand.

Efficiënte, duurzame installaties

Onze technische installaties voor verwarming, koeling en ventilatie zijn zorgvuldig ontworpen en geïmplementeerd. Met oog voor de toekomst en duurzaamheid hebben wij innovatieve oplossingen toegepast, waaronder een geavanceerd gebouwbeheersysteem en een diepe open bron. Deze systemen zorgen voor een efficiënte energieopwekking en regeneratie, wat resulteert in een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik en de CO2-uitstoot.

Gezond binnenklimaat

Het duurzame karakter van het gebouw wordt verder versterkt door een continue luchtstroom in alle kantoorvertrekken, verzorgd door indrukwekkende luchtbehandelingskasten. Daarnaast hebben wij gezorgd voor een aangename temperatuur in elke hoek van het gebouw met maar liefst 42 kilometer aan vloerverwarmingsslangen.

Samen maken we verschil

Bij ons streven wij continu naar duurzame oplossingen die niet alleen het werkcomfort van onze klanten verbeteren, maar ook de impact op het milieu minimaliseren. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen het verschil kunnen maken. Het project voor BEJO Zaden is daar een prachtig voorbeeld van.

Lees het artikel!

Wil je meer weten over dit bijzondere project? Lees dan hieronder het volledige artikel dat is verschenen in Vakblad Industriebouw, waarin ook onze samenwerkingspartners aan het woord komen. Op pagina 12 worden de technische installaties en innovatieve oplossingen van Klomp, onder leiding van projectleider Erik Slagter, uitgebreid besproken. Daarnaast komt bedrijfsleider Carlo Nonneman aan het woord, waarbij hij het belang van duurzaamheid benadrukt. Neem zeker een kijkje!

Duurzaam hoofdkantoor in volle gang

Samen met ons bouwteam en BEJO Zaden werken wij vol enthousiasme aan de oplevering van dit duurzame en functionele hoofdkantoor. Het project is nog in volle gang en wordt naar verwachting eind dit jaar of begin volgend jaar opgeleverd. Wij zijn trots op het werk dat tot nu toe is verricht en kijken uit naar het moment waarop BEJO Zaden hun nieuwe hoofdkantoor in gebruik kan nemen.

Inzet voor duurzaamheid

Wij blijven ons inzetten voor duurzame installaties en innovatieve oplossingen, waarmee we een positieve impact hebben op het milieu en het comfort van onze klanten verbeteren. Neem voor meer informatie over ons bedrijf en onze diensten gerust contact met ons op!

Lees meer:

bewonersavond renovatie
jun, 27, 2024

Bewonersavond renovatie in Krommenie

De bewonersavond renovatie in Krommenie was ondanks het warme weer, een groot succes. KBK, Parteon en ons team hadden het genoegen de bewoners van de Blauwe Arendstraat en Pelikaanstraat te informeren over de komende verbeter- en onderhoudswerkzaamheden van de huurwoningen.
Toolbox Meeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik
mei, 30, 2024

Uitgelicht: Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

De veiligheid van onze medewerkers staat binnen Klomp absoluut op één. Zeker binnen onze branche is de afdeling Veiligheid altijd in beweging. Iedere dag weer doen wij er alles aan om zowel ons kwaliteitsmanagementsysteem als milieumanagementsysteem op topniveau te houden. En dit gaat verder dan alleen het behalen van belangrijke certificaten. Veiligheidskundige Richard legt uit wat hier allemaal bij komt kijken.
Gemeente Utrecht sluit 12-jarige RGS raamovereenkomst met vaste partners! Als Klomp bv en KlompDaktechniek mei 2024
mei, 23, 2024

Klomp sluit doordacht duurzame samenwerking van 12 jaar met Gemeente Utrecht

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.