Klomp’s bijdrage aan duurzaam nieuwbouwproject BEJO Zaden in Vakblad Industriebouw

Met gepaste trots delen wij ons project in Vakblad Industriebouw! Samen met het bouwteam, bestaande uit De Geus Bouw, Elektropartners BV, ME-2 architecten en Adviesbureau Sijperda-Hardy, heeft Klomp een essentiële rol gespeeld in het verwezenlijken van het indrukwekkende hoofdkantoor van BEJO Zaden.
2023-07-10
Duurzaam hoofdkantoor BEJO Zaden

Wij zijn verheugd om ons project voor het nieuwe hoofdkantoor van BEJO Zaden met jullie te delen. Het kantoor, gelegen in Warmerhuizen, is een opvallend duurzaam gebouw dat voldoet aan de hoogste normen van energie-efficiëntie en comfort. Als specialist in technische installaties hebben wij een belangrijke rol gespeeld in het creëren van een optimaal binnenklimaat voor het kantoorpand.

Efficiënte, duurzame installaties

Onze technische installaties voor verwarming, koeling en ventilatie zijn zorgvuldig ontworpen en geïmplementeerd. Met oog voor de toekomst en duurzaamheid hebben wij innovatieve oplossingen toegepast, waaronder een geavanceerd gebouwbeheersysteem en een diepe open bron. Deze systemen zorgen voor een efficiënte energieopwekking en regeneratie, wat resulteert in een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik en de CO2-uitstoot.

Gezond binnenklimaat

Het duurzame karakter van het gebouw wordt verder versterkt door een continue luchtstroom in alle kantoorvertrekken, verzorgd door indrukwekkende luchtbehandelingskasten. Daarnaast hebben wij gezorgd voor een aangename temperatuur in elke hoek van het gebouw met maar liefst 42 kilometer aan vloerverwarmingsslangen.

Samen maken we verschil

Bij ons streven wij continu naar duurzame oplossingen die niet alleen het werkcomfort van onze klanten verbeteren, maar ook de impact op het milieu minimaliseren. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen het verschil kunnen maken. Het project voor BEJO Zaden is daar een prachtig voorbeeld van.

Lees het artikel!

Wil je meer weten over dit bijzondere project? Lees dan hieronder het volledige artikel dat is verschenen in Vakblad Industriebouw, waarin ook onze samenwerkingspartners aan het woord komen. Op pagina 12 worden de technische installaties en innovatieve oplossingen van Klomp, onder leiding van projectleider Erik Slagter, uitgebreid besproken. Daarnaast komt bedrijfsleider Carlo Nonneman aan het woord, waarbij hij het belang van duurzaamheid benadrukt. Neem zeker een kijkje!

Duurzaam hoofdkantoor in volle gang

Samen met ons bouwteam en BEJO Zaden werken wij vol enthousiasme aan de oplevering van dit duurzame en functionele hoofdkantoor. Het project is nog in volle gang en wordt naar verwachting eind dit jaar of begin volgend jaar opgeleverd. Wij zijn trots op het werk dat tot nu toe is verricht en kijken uit naar het moment waarop BEJO Zaden hun nieuwe hoofdkantoor in gebruik kan nemen.

Inzet voor duurzaamheid

Wij blijven ons inzetten voor duurzame installaties en innovatieve oplossingen, waarmee we een positieve impact hebben op het milieu en het comfort van onze klanten verbeteren. Neem voor meer informatie over ons bedrijf en onze diensten gerust contact met ons op!

Lees meer:

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.

Hoe is het om te werken in de techniek! Kom naar de Klomp open dag!

Niemand kan je dit beter vertellen dan onze collega’s zelf! Daarom geven zij je tijdens onze open dag graag een kijkje in de keuken. Ze laten je vol trots ons prachtige bedrijf zien en delen de leukste details. Ben jij op zoek naar een baan in de techniek of wil je een stap maken in je carrière? Sluit gerust aan bij een technische workshop of plan een speeddate sessie en vraag onze experts het hemd van het lijf!