Bewonerscommunicatie van Klomp ook in Heemstede een Pré

Bewonerscommunicatie van Klomp ook in Heemstede een Pré

23 september 2017

Aan de Meijerslaan in Heemstede worden door Klomp momenteel 84 CV-ketels én 84 WTW-units vervangen. Onder supervisie van leidinggevende monteur Wim Lindeman (foto) zijn er sinds begin september 8 monteurs actief op dit complex van Pré Wonen. Het is de bedoeling dat het project begin december wordt afgerond.

Klomp kent op dit werk feitelijk 3 opdrachtgevers. De CV-ketels en WTW-units worden vervangen in opdracht van zowel Pré Wonen als van een 11-tal bewoners dat in dit appartementencomplex beschikt over een koopwoning. Voor de Vereniging Van Eigenaren vernieuwen we de rookgasafvoerkanalen in de leidingschachten en worden overige bouwkundige werkzaamheden uitgevoerd.

Pré Wonen bezit ongeveer 13.000 woningen in Haarlem, Beverwijk, Bloemendaal en Heemstede. De woningcorporatie zorgt voor betaalbare huurwoningen voor huishoudens met een bescheiden inkomen en ‘niet-zelfredzamen’. Klomp en Pré Wonen kunnen al geruime tijd op elkaar rekenen!

Warme opname
Vooruitlopend op de werkzaamheden wordt elke bewoner door onze projectleider Willem-Jan Piet bezocht. Deze zogenoemde ‘warme opname’ zorgt ervoor dat we tijdens de uitvoering niet voor verrassingen komen te staan. Hierdoor kunnen de werkzaamheden in de meeste woningen binnen één sessie worden afgerond, tot groot genoegen van de bewoners uiteraard.

Maar het bezoek heeft naast een technisch aspect zeker ook een sociaal aspect. De veelal wat oudere bewoners –de jongste is 55 en de oudste 95– worden vooraf goed geïnformeerd over de aanstaande verrichtingen en veranderingen in hun woning. Dergelijke gebeurtenissen kunnen op een zekere leeftijd namelijk van grote invloed zijn. Daarom besteden we bij Klomp doorgaans veel aandacht aan bewonerscommunicatie. Ook dat is ‘doordacht duurzaam’.

» Website Pre Wonen

Foto: leidinggevend monteur Wim Lindeman bij de ingang van het wooncomplex aan de Meijerslaan in Heemstede.

Delen: