Bewust veilig dag . Ook Klomp blijft erop hameren!

Dat de meeste medewerkers lang bij Klomp in dienst blijven, heeft alles te maken met onze overtuiging dat werkgeverschap verder gaat dan het overmaken van salaris. Neem een aspect als veiligheid. Daar doen we geen enkele concessie in. We staan elke dag opnieuw stil bij veilig en gezond werken. Daarom is het voor Klomp ook vanzelfsprekend om vandaag deel te nemen aan alweer de zesde editie van de Bewust Veilig-dag.
2022-03-30

Veilig en gezond werken is alle dagen van het jaar belangrijk. Vandaag staan we er extra bij stil.

De Bewust Veilig dag is een initiatief van Bouwend Nederland, Techniek Nederland, Onderhoud NL en Aannemersfederatie Nederland. ‘Veilig en gezond werken is van ons allemaal en kan niet genoeg aandacht krijgen. Daarom besteden we vandaag aandacht aan bewust veilig en gezond werken. Zodat iedereen aan het eind van de werkdag weer gezond en veilig naar huis kan en straks gezond en fit met pensioen,’
aldus Mari Garcia van Techniek Nederland.Techniek Nederland

 
Mari Garcia van Techniek Nederland aan het woord over
deelname Klomp aan de Bewust Veilig Dag 2022

‘Klomp is al vanaf dag één betrokken bij de Bewust Veilig-dag. Dat maakt ook meteen duidelijk dat het belang van veilig en gezond werken in dit bedrijf als topprioriteit wordt bestempeld. Je ziet het enthousiasme ook terug in het initiatief voor de Klomp-fotowedstrijd waarin het bedrijf al haar medewerkers opriep een selfie in te sturen waarop te zien is wat voor de medewerkers veilig en gezond werken betekent. Namens Techniek Nederland werd Klomp vandaag bezocht door Linda Hartensveld Zuijderwijk en Ruud Voortallen. Zij hebben de winnaar van de fotowedstrijd bekend gemaakt. Nick Verkerk, leerling-monteur en nog maar één maand in dienst, ontving een voucher voor twee personen voor een onvergetelijke race-ervaring op circuit Zandvoort.

De winnende foto

Waarom deze foto zo goed werd bevonden? Op de foto waren zowel valbeveiliging als een gereedstaande brandblusser te zien. Nick heeft er oog voor! Wat goed is aan dit initiatief, is dat Klomp met deze wedstrijd medewerkers bewust laat kijken naar hun werkplek. Dankzij deze wedstrijd zullen de specialisten van Klomp niet alleen nu bewust naar veiligheid kijken, maar als het goed is ook morgen, overmorgen en over twee weken.’

Let the games begin!

‘Een ander middel om veilig werken centraal te stellen is de mogelijkheid tot het doen van Bewust Veilig-games. Deze games zijn op https://bewustveilig.com te spelen en zijn niet alleen leuk, maar vooral ook leerzaam. Er zijn vier games beschikbaar waarin kennis wordt getest en persoonlijkheidskenmerken naar voren komen. ‘Door inzicht te krijgen in elkaars persoonlijkheden, kun je op de werkplek beter op elkaar inspelen. De andere games geven inzicht in de kennis van de deelnemer. De gamer ziet meteen of zijn kennisniveau op peil is en ook de organisatie kan de uitkomsten gebruiken om het kennisniveau te handhaven ofwel te verbeteren.’

Om 15.00 uur gingen een selectie Klomp-monteurs op kantoor de strijd met elkaar aan. De hooggespannen verwachtingen zijn waargemaakt: alle medewerkers hadden een uitmuntende score. Wij zijn trots!!!

Klomp wil de organisatoren van Bewust Veilig-dag graag bedanken voor de geweldige samenwerking en het heerlijke gebak. Tot volgend jaar!

 

Lees meer:

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.