Bewust veilig dag . Ook Klomp blijft erop hameren!

Dat de meeste medewerkers lang bij Klomp in dienst blijven, heeft alles te maken met onze overtuiging dat werkgeverschap verder gaat dan het overmaken van salaris. Neem een aspect als veiligheid. Daar doen we geen enkele concessie in. We staan elke dag opnieuw stil bij veilig en gezond werken. Daarom is het voor Klomp ook vanzelfsprekend om vandaag deel te nemen aan alweer de zesde editie van de Bewust Veilig-dag.
2022-03-30

Veilig en gezond werken is alle dagen van het jaar belangrijk. Vandaag staan we er extra bij stil.

De Bewust Veilig dag is een initiatief van Bouwend Nederland, Techniek Nederland, Onderhoud NL en Aannemersfederatie Nederland. ‘Veilig en gezond werken is van ons allemaal en kan niet genoeg aandacht krijgen. Daarom besteden we vandaag aandacht aan bewust veilig en gezond werken. Zodat iedereen aan het eind van de werkdag weer gezond en veilig naar huis kan en straks gezond en fit met pensioen,’
aldus Mari Garcia van Techniek Nederland.Techniek Nederland

 
Mari Garcia van Techniek Nederland aan het woord over
deelname Klomp aan de Bewust Veilig Dag 2022

‘Klomp is al vanaf dag één betrokken bij de Bewust Veilig-dag. Dat maakt ook meteen duidelijk dat het belang van veilig en gezond werken in dit bedrijf als topprioriteit wordt bestempeld. Je ziet het enthousiasme ook terug in het initiatief voor de Klomp-fotowedstrijd waarin het bedrijf al haar medewerkers opriep een selfie in te sturen waarop te zien is wat voor de medewerkers veilig en gezond werken betekent. Namens Techniek Nederland werd Klomp vandaag bezocht door Linda Hartensveld Zuijderwijk en Ruud Voortallen. Zij hebben de winnaar van de fotowedstrijd bekend gemaakt. Nick Verkerk, leerling-monteur en nog maar één maand in dienst, ontving een voucher voor twee personen voor een onvergetelijke race-ervaring op circuit Zandvoort.

De winnende foto

Waarom deze foto zo goed werd bevonden? Op de foto waren zowel valbeveiliging als een gereedstaande brandblusser te zien. Nick heeft er oog voor! Wat goed is aan dit initiatief, is dat Klomp met deze wedstrijd medewerkers bewust laat kijken naar hun werkplek. Dankzij deze wedstrijd zullen de specialisten van Klomp niet alleen nu bewust naar veiligheid kijken, maar als het goed is ook morgen, overmorgen en over twee weken.’

Let the games begin!

‘Een ander middel om veilig werken centraal te stellen is de mogelijkheid tot het doen van Bewust Veilig-games. Deze games zijn op https://bewustveilig.com te spelen en zijn niet alleen leuk, maar vooral ook leerzaam. Er zijn vier games beschikbaar waarin kennis wordt getest en persoonlijkheidskenmerken naar voren komen. ‘Door inzicht te krijgen in elkaars persoonlijkheden, kun je op de werkplek beter op elkaar inspelen. De andere games geven inzicht in de kennis van de deelnemer. De gamer ziet meteen of zijn kennisniveau op peil is en ook de organisatie kan de uitkomsten gebruiken om het kennisniveau te handhaven ofwel te verbeteren.’

Om 15.00 uur gingen een selectie Klomp-monteurs op kantoor de strijd met elkaar aan. De hooggespannen verwachtingen zijn waargemaakt: alle medewerkers hadden een uitmuntende score. Wij zijn trots!!!

Klomp wil de organisatoren van Bewust Veilig-dag graag bedanken voor de geweldige samenwerking en het heerlijke gebak. Tot volgend jaar!

 

Lees meer:

onderneming klomp
mei, 17, 2023

Klomp uitgeroepen tot beste onderneming van Noord Holland!

Ontdek het spannende verhaal achter het succes van Klomp tijdens de spectaculaire finale van de ‘Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland 2023’. Lees hoe dit familiebedrijf tot de top 3 wist te komen en uiteindelijk de felbegeerde award in de wacht sleepte met een indrukwekkende pitch. Ontdek de strategie en toewijding die hebben geleid tot dit ongekende succes en laat je inspireren door hun ondernemerschap.
mei, 26, 2023

Van Calculaties tot Smash Shots: Wouter Bouwman’s Succesverhaal

Betreed de inspirerende wereld van Klomp, waar uitdagende projecten en geweldige sportprestaties samenkomen. In het hart van dit succesverhaal schuilt Wouter Bouwman, calculator bij Klomp die zowel in zijn vak uitblinkt als op het padelveld. Dit artikel neemt je mee in het leven van Wouter Bouwman, waar zijn professionele vaardigheden en sportieve passie harmonieus samenkomen. Ontdek hoe hij zijn gedrevenheid en talent inzet, zowel op het werk als op het padelveld. Lees verder en laat je inspireren.
BNA architectuurprijzen
mei, 16, 2023

Klomp draagt bij aan winnende BNA architectuurprijzen: Jonas’ en de Van der Pekbuurt

Klomp heeft reden tot vieren met de overwinning van Jonas als Gebouw van het Jaar en de erkenning van de renovatie van de Van der Pekbuurt in de prestigieuze BNA Architectuurprijzen. Klomp heeft actief bijgedragen aan deze duurzame projecten. Ontdek meer over Klomp’s toewijding aan duurzaamheid en innovatieve oplossingen, en hoe we hebben bijgedragen aan het succes van Jonas’ en de Van der Pekbuurt. Lees verder om meer te weten te komen over Klomp’s betrokkenheid bij deze prijswinnende architecturale meesterwerken.
Ronald Beeksma
mei, 12, 2023

Ronald Beeksma: Een Toegewijde Teamspeler viert 12,5 jarig jubileum

Het is een feestelijke mijlpaal bij Klomp! Ronald Beeksma, werkvoorbereider bij Klomp, viert zijn 12,5-jarig jubileum binnen het bedrijf. Met zijn toewijding, expertise en enthousiasme heeft Ronald een onschatbare bijdrage geleverd aan het succes van Klomp. Samen met commercieel directeur Peter Bouwes blikken we terug op Ronald’s professionele reis en ontdekken we wat hem zo’n gewaardeerde teamspeler maakt.
BRL600-25 certificaat
mei, 01, 2023

Klomp behaalt BRL6000-25 certificaat voor gasverbrandingstoestellen

Klomp heeft het BRL 6000-25 certificaat behaald, dat is afgegeven door KIWA! Hiermee bevestigen wij dat we voldoen aan de eisen om werkzaamheden met gebouw-gebonden gasverbrandingstoestellen uit te voeren. Onze vakmensen hebben alle kennis in huis voor warmtetechnieken en zijn altijd bezig met innovatie en duurzaamheid. Lees meer over wat dit certificaat betekent voor ons en voor onze klanten in dit artikel.
leidekker
apr, 20, 2023

Een dag als leidekker, Moniek loopt mee met de leidekkers

Moniek, contractbeheerder bij Klomp Beheer en Onderhoud, loopt regelmatig mee met de buitendienst om beter te begrijpen wat er buiten allemaal gebeurt. Onlangs liep ze mee met leidekkers Remco Kroes en Richard Kroes op een project in Vijfhuizen. Moniek hielp mee met het leggen van leien en leerde hoe het is om als leidekker te werken. Ze benadrukt het belang van samenwerken om begrip en waardering voor elkaars werk te krijgen. Bekijk hier de bijhorende videoimpressie en lees het volledige artikel.